Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put na čelo DORH-a dolazi žena
Povratak na članak

Odbor za pravosuđe podržao Zlatu Hrvoj-Šipek za glavnu državnu odvjetnicu

Odluka Odbora sada ide u Sabor gdje će zastupnici i zastupnice glasanjem odlučiti o imenovanju Zlate Hrvoj-Šipek na mjesto glavne državne odvjetnice.

Komentari 5

DU
Deleted user
14:12 06.05.2020.

Kakav je to životopis gdje ti spominješ svoje roditelje? Ono tata mi je bio domobran i na križnom putu, pa kakve veze to ima sa tvojim stručnim kvalifikacijama, ovo je u rangu Kolinde ono trčala poljem dok joj rosna trava šibala lice, pa da sam ja kao inženjer poslao negdje takav CV gdje navodim da sam radio sa 6 godina kule u pijesku, da mi je susjed 1979 renovirao krovište koje smo mi i moja obitelj sa prozora nadgledali te stekli potrebna znanja....protiv čega će se boriti, protiv nasilja u obitelji i zlostavljanja djece, ej pa naš najveći problem je korupcija a onda. Kakav pogled ćeš imati na ZDS ako ti je otac bio sudionik toga?!?? Dno dna i onda se pitaš zašto mladi bježe.......

VL
Avatar Odojak
Odojak
14:17 06.05.2020.

Laku noć...

VL
Avatar markoii123
markoii123
09:13 07.05.2020.

Ništa novo u banana republici.

VL
DU
Deleted user
14:15 06.05.2020.

Za početak ljudi u DORH-u bi trebali biti neovisni a ne stranački obojeni jer postoji ozbiljna sumnja da će predmete pospremati u nižu ladicu što je i sada slučaj te svaki slučaj ode u zastaru ili DORH počini grešku prilikom prikupljanja dokaza koji su uvijek prikupljani na nezakonit način, osim u pitanju normalnih građana tada je sve po zakonu!

VL
SV
sven222
14:04 06.05.2020.

koji igrokaz...kao javni natječaj ali nisu dužni reći zašto baš taj i taj kandidat !!! kozmetika od HDZ-a ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.