Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen u akciji USKOK-a i policije
Povratak na članak

Odbor za medije jednoglasno razriješio glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića

Prijedlog za razrješenje Bačića bit će upućen Saboru, koji će o tome odlučivati većinom glasova na plenarnoj sjednici

Komentari 4

ST
strahimir
15:14 07.07.2021.

Nije bilmez bačić najveći problem, problem je sam HRT koji nije ni hrvatski ni javni i to smeće treba privatizirati na tržišnim osnovama, pa neka ga plaćaju levi za koje rade a ne hrvatski narod.

VL
YU
YugoGVXnostalgiCharger
13:39 07.07.2021.

Vratite Hloverku. A jaaaaaaaaa!

VL
AF
AfganistanskiHrvat
13:51 07.07.2021.

E sad. Ako ste ga razriješili zato što je uhićen, tužit će vas jer nema pravomoćne presude. Uz to pokupiti sva ona prava iz ugovora koja ste mu obečali. Ako ste ga razriješili zato što tri dana nije došao na posao to je pravi posao jer onda i ugovor s nagradama pada u vodu. Vidjet ćemo koliko ste pametni i na čiji mlin gurate vodu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.