Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POGREŠNO STE SHVATILI'
Povratak na članak

Sukob Martine Dalić i SDP-ova Joška Klisovića na saborskom Odboru zbog Ine

Kratku raspravu "začinio" je mali sukob između Martine Dalić i SDP-ova Joška Klisovića

Komentari 9

Avatar juricamesko
juricamesko
17:58 14.11.2016.

mislim da bi Martini Dalić bilo puno lakše da vladi predloži smjenu hrvatskih članova uprave Ine i imenovanje novih.time bi izbjegla sukob interesa ukoliko se može odreći Nikinih 41000 kuna mjesečno.za dobrobit države.

VL
MD
mare_dalmacija
17:54 14.11.2016.

Ma, pustite drugaricu Dalić na miru, kako bi i nadalje pogodovala 'nekom' suprugu i štitila njegove interese! Taj se lik nj 'ne tiče'!? ... A Karamarko je zbog ničeg debelo platio namještaljku Plenky-izd....jnika i Psihijatra ('čuvar' SDP-a!)

VL
DR
drugPlenky
19:03 14.11.2016.

Jel ovdje netko lud ili nekom noge mirišu pa sukob interesa se vidi iz aviona. Halo Dalija kako si kod Karamarka tržili dlaku u jajetu Ajde malo se pokreni

VL
CI
cika123
19:16 14.11.2016.

Zamisli, jedini je Karamarko u našoj državi bio u sukobu interesa. Koje su to prljave igre naše politike. Čovjeka mjesecima razvlačili svi mediji dok ga nisu makli.

VL
GO
golub
18:21 14.11.2016.

U odboru INA-e postaješ najbogatiji

VL
SM
sonja.moric58
19:15 14.11.2016.

Neka predlozi Vladi da smjenu Clanove Uprave,ali poslije Nove godine kad dragi dobije bonus za sve dobro sto je napravio Madarima.

VL
CH
chupakabra
19:20 14.11.2016.

krivo je shvatio. ona je rekla da nikako javni ne može biti iznad njenog privatnog, ne riječima već djelima svoje stručnosti i stručnosti njenog supruga.

VL
B2
bokida 2
19:44 14.11.2016.

Pa tu ni nemože biti sukob interesa ili neka pogodovanja jer njezin suprug radi u Hrvatskom dijelu Ine.

VL
ON
ON
08:52 15.11.2016.

Sve velike pljacke koje smo do sada imali u `lijepoj nasoj`su plod nasih domoljuba.I sada se cuditi sto nasa domoljupka ima namjeru to i dalje slijediti.Mi malo stariji dobro se sjecamo onih parola:imamo Hrvatsku.Naravno da je to istina ali pitanje je tko ima Hrvatsku.Oni koji su sa svojom obitelji uzeli kofere i napustili svoju domovinu,vjerovatno imatce ju da u njoj placaju rezije a djecu i svoja pokoljenja su poklonili Svabi ili neznam komu drugome.Toje uspjeh politika koje su vodene od devedesetih pa do sada.A ove nase kolege komentatori,koji su `zadojeni`domoljubljem i nemaju problema sa ovim o cemu ja pisem imatce griznju savjesti,ali oni to nece osjetiti bitce im vjerovatno kasno.Ovo sta ovdje pisem je nesto sta sam vec osjetio na vlastitoj kozi.Moj pozdrav

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.