Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio u rijeku
Povratak na članak

Odbjegli vozač kombija koji je prevozio migrante priveden u sisački zatvor

Desetero migranata spašenih iz kombija zatražili su azil u Hrvatskoj, nalaze se u zagrebačkom prihvatilištu za tražitelje azila i svi su u dobrom zdravstvenom stanju.

Komentari 5

LI
Lisnjak
13:07 31.08.2019.

sad bi plenkovic trebao kod medjunarodne zajednice optuzit srbiju za ugrozavanje jadnika samo zato sto nisu srbi...dakako, ako je razumio pupovcev recept.

VL
OB
ObrenM
15:03 31.08.2019.

Hvala dragi "novinari" na tajnosti identiteta kriminalca.Sada ce Pupi napasti medije sto ugrozavaju manjinu objavivsi iz koje su sorte.

VL
DU
Deleted user
16:43 31.08.2019.

treba sankcionisati policajce jer ugnjetavaju Srbina....

VL
BA
Barbasmora
16:48 31.08.2019.

Milanovic je imao podrsku domoljuba kad je besplatno vozia vlakom i autobusima izbjeglice od srpske granice na schengensku grancu i uputia izbjeglice u schengen zonu tamo gdje nije bilo nadzora od strane madzarske i SLO policije. Normalno da je EU u to vrime podigla ograde na schrngenskim granicama. A sada balkanski siromaci samo rade isto sto je prije na nas racun to isto radila nasa hrvatska ali na nase nase troskove...

VL
DU
Deleted user
23:52 31.08.2019.

Autobus mora biti optužen! Kakav je to autobus koji da u sebi uhiti srbina!!! Nedopustivo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.