Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg u Tursku

Odbjegli sirijski zapovjednik: Vojska je postala banda koja ubija!

Softball
Foto: Pixsell
1/2
26.12.2012.
u 16:43

Na taj čin se odlučio "jer je sirijska vojska zakazala u glavnoj zadaći zaštite nacije i postala naoružana banda koja ubija i uništava gradove i sela i masakrira nevine civile ", rekao je u video poruci odbjegli al-Shallal

Jedan od najviše rangiranih sirijskih dužnosnika, zapovjednik vojne policije Abdul Aziz Jassim al-Shallal napustio je Bashar al-Assad i pobjegao u Tursku kako bi se pridružio "Narodnoj revoluciji". Svoj bijeg u Tursku isplanirao je uz pomoć pobunjenika koje podupire Zapad. Na taj čin se odlučio "jer je sirijska vojska zakazala u glavnoj zadaći zaštite nacije i postala naoružana banda koja ubija i uništava gradove i sela i masakrira nevine civile ", rekao je u video poruci odbjegli al-Shallal, a prenosi BBC.

Neimenovani izvor iz sirijske vlasti potvrdio je odlazak generala, ali je rekao da to i nije tako značajan događaj. "On se ionako spremao u mirovinu pa se pridružio opoziciji kako bi izigravao heroja", dodao je.

Komentara 5

RE
@rea
17:24 26.12.2012.

Još jedan napustio potonuli brod.

OB
-obrisani-
17:41 26.12.2012.

hahaha,dobio lovu,pa je postao moralan i principijelan.Samo ne znam da li je priopćenje sam pročitao,? Napisao ga sigurno nije sam jer su takve tipske izjave odavno napisane za likove poput ove prodane duše.

Avatar abcd
abcd
08:18 27.12.2012.

26.12.2012. u 17:41h ploto"TM" je napisao/la: ------------------------------------------------------ amen meni su zanimljivi ovi prozidovski komentatori koji se svakodnevno javljaju i podrzavaju ove teroriste. mozak velicine graska, ili ga uopce i nemaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije