Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL CHAPO
Povratak na članak

Odbjegli narkobos snimljen u zrakoplovu i kako pije vino?

Blog del Narco objavio je fotografije koje im je navodno poslao Guzmanov sin

Komentari 3

DM
dr_max
11:18 15.07.2015.

Sigurno mu je Jakovina poslal flasu Terana, onako promotivno, za prijatelja.

VL
DC
DC
15:22 15.07.2015.

Bojane naslov ti nema ni smisla ni veze s gramatikom.

VL
Avatar dzambo
dzambo
04:41 15.07.2015.

Sve dok ima ‘’potraznje’’ za produkt ni sam bog nemoze zaustaviti ‘’narko business’’… Mogu oni hvatati sefove,vodje,ovo,ono, il ubijati ih, nista nece pomoci jer uvijek ce doc drugi, pa kad oni ‘’nestanu’’ il u zatvor il ubijeni opet ce docc drugi, pa drugi, pa drugi… Jedini nacin da se kompletno zaustavi taj biznis I citav lanac toga da jednostavno ‘’ZADNJI’’ to jest korisnici ne kupci jer kupci mogu kupiti I preporadavat I koristiti produkt AL ne puno jer moraju ‘’uvaliti’’ to korisnicima, obicnim osobama na kraju tog lanca. I tek kad osobe zadnje u tom lancu ODBIJU da koriste ili probaju taj produkt tad ce bit kraj… Al svako ko ima malo pameti u glavi vidi da je to skoro nemoguce jer ‘’ljudska’’ znatizeljnost I glupost prevazilazi zivotinjsku… Jer kako drukcije objasnti te na kraju ‘’lanca’’ koji su rodjeni zdravi zive normalan zivot I vide od prije sta sve droga donosi I poslijedica I onda samo jednog dana bez obzira na razna upozorenja ‘’probaju’’ apslolutno bez razloga sa zdravom pameti…I sve dok bude ‘’takvi’’ sa suplim mozgom bice I narko boseva, profita, ovoga,onoga I svega sta to donosi…. I na kraju jedan ‘’Cali Cartel’’ najaca kriminalna organizacija na svjetu ikad postojala je pala I srusena samo od jednog jedinog covjeka, koji kaze na kraju njih cetvorica NIKAD nisu probali drogu niti ko Iz njihove familje jer uvijek su govorili da je to ‘’s….’’…I on kaze isto da je njegov trud bio uzaludan jer su dosli drugi I posao ide dalje JER dok god ima onih na kraju lanca bice I narko boseva… Politicari,vojske,banke I ostali se mogu kupit I posao ic dalje samo zahvaljuci obicnima na kraju lanca….koji plate na kraju za sve…..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.