Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐEN U S. BRODU
Povratak na članak

Odbjegli fratar Igor Barišić napušta svećeničku službu i prelazi u laički status

Završena potraga za župnikom iz Hrastovice kod Petrinje Igorom Barišićem koji je pronađen u rodnom Slavonskom Brodu

Komentari 20

IH
iron.hide.54966
00:10 27.08.2019.

Preživjet će.

VL
Avatar Jezik za zube
Jezik za zube
00:01 27.08.2019.

I ja sam se rugao i smijao kad su okorjeli komunjare 90. masovno napustali Partiju kojoj su dali zakletvu.

VL
RE
rennes
00:03 27.08.2019.

Eh, kad bi još novinari i/ili oni koji uređuju u novinama tekstove koji idu van bili i osnovnoškolski pismeni...! Dakle, genijalci iz VL-a, Slavonski Brod nikada i nikako se ne može pisati skraćeno kao "S. Brod" već u obliku Slav.Slav. Brod ili eventualno Sl. Brod! Al da, za to je ipak trebalo malo pažljivije slušati osnove hrvatskog pravopisa!

VL
Avatar obrezani,hassan
obrezani,hassan
19:24 27.08.2019.

kod mene je na sigurnom izgubljena ovcica

VL
Avatar ucjena
ucjena
15:11 27.08.2019.

Ima dobar njuh, namirisao koku? a sta bi drugo, a nestala i neka cura a se vratila da to nije to????????? bravo fratre,

VL
ME
Metuzalem
08:06 27.08.2019.

Ko ga pronadje

VL
OB
ObrenM
07:50 27.08.2019.

Sada ide u laikat?! Koliko je brige,a kasnije sablazni nanio obitelji,prijateljima,poznanicima i vjernicima.Ako je pogrijesio u odabiru zivotnog puta mogao je preko Biskupa i osobno najaviti odustanak od svecenistva."Tko sablazni i najmanjeg od moje male brace,bolje da se nije ni rodio"Po drugi put konstatiram opce poznato-sotona najvise napada na najsvetije.Uzalud mu,jer Gospodin je nepobijediv.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
08:58 27.08.2019.

Kod Košića u biskupiji, nije ni čudo da je pobjegao. Malo ipak čudi odabir mjesta za razmišljanje o životnim izborima, zar se u crkvi ne može razmišljati? Ili se uplašio da bi Jahve mogao utjecati na njegovu volju pa mu, za razliku od faraona, omekšati srce? Možda da se sakrio u bordel, iako se često može čuti zazivanje božjeg imena, bog tamo ne zalazi. Sretno dobrom fratru na Zavodu za zapošljavanje, možda ga uzmu u kakvim novinama za kolumnista i (p)ostane niškorist za društvo poput Vlade Šole.

VL
ST
stupstabilnostisauchaipuh
22:47 26.08.2019.

je li bio kod fra tolića i razmišljao o marićevoj lopovštini i prvoj zapovjedi za sve katoličke svećenike ,,mi iz panorame smo tvoji bogovi.nemoj imati drugih bogova osim nas. s oltara svakoga tko kaže i najmanju primjedbu na našu politikuku proglasite ,,komunjarom,, ,,masonom,, ,,nemoralnim,,.........sve što crkva ima novca dajte na raspoloaganje jedinim poštenim i sposobnim ljudima a to su hdz-ovci. zauzvrat vaši rođaci se mogu uhljebiti u državne tvrtke ili poslove s državom. vi sami možete se odati seksu,piću..dok slušate dečke iz panorame nitko vas za to neće prozivati,,

VL
MA
Marsal
22:52 26.08.2019.

Srecica nasa, jelda je bilo fino??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.