Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTUALNO

Odbijena žalba Teama, Brođani će dograđivati školu u Pleškovcu

sveti juraj na bregu
MARKO JURINEC / PIXSELL
18.02.2011.
u 09:09

Čeka se potpis ugovora između ministra, načelnika Nagrajsalovića i predstavnika Feniksa iz Slavonskog Broda

Državna komisija za kontrolu javne nabave odbacila je žalbu Teama d.d. iz Čakovca na odabir Feniksa d.o.o. iz Slavonskog Broda za izvođača radova na osnovnoj školi u Pleškovcu, doznajemo od Anđelka Nagrajsalovića, načelnika Općine Sveti Juraj na Bregu.

Čeka se stoga potpis ugovora između ministra, načelnika i Feniksa i na proljeće škola bi se mogla početi dograđivati. Osim dodatnih tisuću kvadrata prostora za učionice i kabinete, sagradit će se i školska dvorana. Oko 7 milijuna kuna dat će ministarstvo, milijun kuna županija, a općina će uzeti kredit od 3,5 milijuna kuna.

Inače Team se prošle godine žalio tvrdeći da su neki elementi Feniksove ponude dampinški, kaže načelnik. Team je ponudio radove za 12 milijuna kuna, a Feniks za 11,5 milijuna.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
darko9
11:43 18.02.2011.

bravo i feniks bude taj posel dal našim privatnim građevinarima i još budu zaradili a tim naša firma je skupla prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije