Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenstvo

Odbijen zahtjev za skidanje saborskog imuniteta Slavku Liniću

linić
Goran Kovačić/PIXSELL
19.05.2010.
u 16:41

Ministar unutarnjih poslova na tu se tužbu odlučio nakon što ga je Linić, komentirajući slučaj riječkih Tržnica, nazvao "špijunčinom".

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo odbilo je zahtjev za skidanje zastupničkog imuniteta Slavku Liniću (SDP) kojeg zbog klevete tuži ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko. Ministar unutarnjih poslova na tu se tužbu odlučio nakon što ga je Linić, komentirajući slučaj riječkih Tržnica, nazvao "špijunčinom".

Kako je objasnio predsjednik povjerenstva Damir Sesvečan (HDZ), u svim slučajevima privatnih tužbi zahtjev za skidanje imuniteta uvijek se odbija. Povjerenstvo je uz isto objašnjenje odbio ukinuti imunitet i HSS-ovoj Marijani Petir koju pak za klevetu tuži sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić.

Komentara 21

B2
bordon 2
10:00 20.05.2010.

Liniću nije skinut imunitet - jer svi imaju svoga Linića.

MR
mravac
23:24 19.05.2010.

Zašto mu HDZovci nisu skinuli imunitet??? Razlog se zna...Linić je u pravu i to je istina.!

OB
-obrisani-
22:10 20.05.2010.

Zašto je uopće Karamarko tužio Linića? Jer zbog njega više nije tajni agent odnosno špijun, nego javni odnosno špijunčina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije