Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVANA ODLUKA

Odbijen zahtjev Hrvatske, Glavaš ostaje siguran u BiH

Branimir Glavaš
Zoran Grizelj
01.11.2009.
u 16:51

Drugostupanjski sud potvrdio je prijašnju odluku bosanskohercegovačkog pravosuđa da Branimir Glavaš, budući da je državljanin BiH, ne može biti izručen Hrvatskoj

Drugostupanjskom odlukom Suda BiH potvrđena je prijašnja odluka ovog suda da Branimir Glavaš ne može i neće biti izručen Hrvatskoj.

Prije ove odluke sudskog vijeća spis je bio na razmatranju u Tužiteljstvu BiH, koje je također potvrdilo prvostupanjsko rješenje uz objašnjenje da za Glavaševo izručenje nema uvjeta jer je državljanin BiH.

Ova je odluka državnog suda u Sarajevu očekivana jer nije potpisan sporazum o izručivanju s RH.

Ključne riječi

Komentara 13

MM
Mladen Miletić
19:35 01.11.2009.

Odbijen zahtjev zbunjene Hrvatske, Glavaš ostaje siguran u BiH.. Upit je bil kaj bute nam dali toga ne Hrvata, da ga mi issudimo. \"Ne\" , e pa ond dobro... Kako vidimo jaki dokumenat od jake međunarodno prejako isporiznate, naročito ii prvenstveno od najdražih prijatelja susjeda Slovenije....

MM
Mladen Miletić
21:05 01.11.2009.

tito forever , vrana vrani nevadi oči. Radje neka pola malih Hrvata pocrka ili trpi glad, ali \"njihov župan je svetinja i muški borac i protiv civila \"! Nije li to gadost i dvoličnost jedne zajednice koja se drži ii vjeruje da je bolja od drugih ?

OB
-obrisani-
17:45 01.11.2009.

KAZU da je moj Slavonac ukokao 2 vllaha.....zadnji put kad sam ja pogledao svatko je nevin dok mu se ne dokaze krivnja ( i to bez udbaskih malverzacija) a koliko je to Srba odgovaralo za smrt 150,000 Bosanaca i 16,00000 Hrvata na nasoj zemlji.( Tko je to od udbasa bio sudjen za smrt 150 Hrvata u iseljenistvu).I jos ih u policijske odore odjevamo,sa njima koalicije pravimo , domove im gradimo.......Fuj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije