Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov skaut

Odbačena prijava protiv Zvjezdana Cvetkovića zbog prijetnji partnerici

cvetković
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
03.09.2014.
u 18:11

Žena ga je prijavila prije desetak dana kada ju je prvo verbalno, a zatim i fizički napao

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu protiv Zvjezdana Cvetkovića, skauta Dinama i bivšeg reprezentativca, koji se sumnjičio za prijetnje svojoj dugogodišnjoj partnerici (51).

Žena ga je prijavila prije desetak dana kada ju je prvo verbalno, a zatim i fizički napao nakon što je otkrio da razmjenjuje SMS-poruke s drugim muškarcima. Kako je u tom trenutku Cvetković bio i alkoholiziran, tijekom svađe je dohvatio nož kojim je prijetio 51-godišnjakinji.

Ona se uplašila, pa je pozvala policiju, a policajci su Cvetkovića prvo priveli u postaju, a zatim i sucu istrage, koji mu je odredio mjeru opreza. No situacija se u nastavku postupka promijenila, odnosno Cvetkovićeva partnerica očito nije ponovila optužbe na njegov račun, pa tužiteljstvu nije preostalo ništa drugo nego da odbaci prijavu.

>> Legendarni branič Dinama prijetio partnerici zbog poruka drugih muškaraca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije