Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Odakle, međutim, dolaze djeca za posvajanje?

Staromodna obitelj više se ne smatra samorazumljivim mjestom za rađanje i odgoj djece

Komentari 54

DU
Deleted user
15:14 06.05.2021.

Ja bi uveo zakon da isto spolni parovi mogu usvojiti samo djecu isto spolnih parova. Zapisao bi to u kamen.

VL
CH
che9
15:23 06.05.2021.

Šta je sa pravima te djece??????

VL
DO
DocSlav
14:28 06.05.2021.

Konačno netko napiše istinu!!! Svaka čast!

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
15:08 06.05.2021.

Čekaj, kako ovako normalan članak u VL? Propust uređivačke politike? Cenzor na bolovonju ili zasluženom godišnjem??

VL
GO
goodbadugly
15:29 06.05.2021.

Oprosti im bože, jer nisu svjesni što čine.

VL
CO
coruption
15:26 06.05.2021.

svaka čast na hrabrosti

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
15:39 06.05.2021.

S obzirom da djece nema u Hrvatskoj , deckice ce usvajati iz Afganistana , a kad takvo zlostavljano dijete naraste , imat cemo bombase samoubojice ili sjekace macetom po ulicama .

VL
JB
josip.barisic512@gmail.com
15:59 06.05.2021.

Hrvatska je relativno mala zemlja što ne znači da se mora dodvoravati bogatijim zemljama, prihvaćati i kopirati njihove zakone. Što mislite bi li zakon o usvajanju djece (od strane ovakvih umobolnih tipova) prošao, da se recimo odlučuje referendumom? Brak jee zajednica muškarca i žene, i po Bogu i po zakonu. Sve drugo su nekakve zajednice. Ako dva pedera ili dvije lezbijke žele imati djecu neka si nađu rješenje (donacija i dr.) Ako je sudbina kaznila djecu da žive bez prirodnih roditelja, ne treba ih prepuštati na milost i nemilost navedenim tipovima. I još nešto. Zašto ne usvoje dijete iz vlastite rodbine.?

VL
MU
Munain
15:48 06.05.2021.

Sotona je rekao Kristu: Dat ću ti sva blaga ovog svijeta ako mi se pokoriš. I Hrvati se pokorili. Draže su mirovine, turisti, fondovi, poticaji, državna služba, Brisel od Kristovog učenja. I zato Plenković i zato ovakve presude i zakoni. Nismo zaslužili bolje nego nestat kao narod.

VL
KU
kuramela
17:09 06.05.2021.

Koji milimetarski naslov članka na 1.stranici, jedva da ga čovjek opazi, valjda se ne smije puno vidjeti ?

VL
BR
Brda
15:17 06.05.2021.

Donose ih rode :)

VL
Avatar MK3
MK3
23:01 06.05.2021.

Diskriminirano je jedino dijete koje se udomi kod istospolnog para samo da istospolni par nebi bio diskriminiran... Javne rasprave nema, Lijevo-Liberalna agenda se sprovodi, Ministar Josip Alardović šuti, od naroda se nastavlja praviti budalu... Civilizacija je napredovala isključivo radi sposobnosti razlikovanja, a danas nas ti moderni "naprednjaci" uvjeravaju da je da nema razlike između istospolnih i prirodnih parova... Ideologija izjednačavanja je početak kraja napredak - Indoktrinacija je uznapredovala, a narod zbunjen jer mu se ideologija nazadovanje prodaje kao moderni napredak a svi vide ili barem osiječaju da nije isto što nam se pod isto trži...

VL
Avatar kenshi
kenshi
19:06 06.05.2021.

Isto spolni parovi i LGBT zajednica neće biti zadovoljni tako dugo dok SVI ne slavimo s oduševljenjem njihove ideje i zahtjeve.

VL
JV
Jugo Večernjak
19:38 06.05.2021.

Kaj ti ljevičari u vrijeme Juge nisu tražili prava!? Znaju li gdje bi završili???? Uostalom, znanstveno je dokazano da su oni genetski bolesnici i tu završava svaka rasprava. Naravno, mi ostali normalni ljudi smo glupani koji sve ovo dozvoljavaju..

VL
ON
On
02:23 07.05.2021.

zašto pedofili i nekrofili ne bi usvajali djecu ii starijezasnivali obitelj? Oni su isto puni ljubavi ali jednako tako nisu svjesni da svoju poremećenu ljubav dijele bez ikakvog pozitivnog odgovora!!!! Moramo zaštiti djecu, starce i mrtve od poremećene ljubavi, jer oni nisu u mogućnosti da se sami zaštite !!!! Nisu "pederima" , pedofilima i nekrofilima uskraćena prava, nego su ustavom zaštićena prava žrtvama njihove "ljubavi" !!!!!!!! Pomozimo djeci, starijima i mrtvima da ostanu to što jesu, a poremećenima omogućimo liječenje bez stigme (npr. kemijska kastracija)....

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
20:21 06.05.2021.

Gej osobe mogu tražiti, ali ne mora im se udovoljiti, zato je prva adresa za odgovornost Plenkovićeva vlada, a druga njegovi poslodavci u Briselu.

VL
PO
porezni.obveznik
00:08 10.05.2021.

"Odakle, međutim, dolaze djeca za posvajanje? Njih još uvijek proizvode staromodne i prezrene biološke obitelji. No te su obitelji bačene na smetlište povijesti...". Staromodne i biološke obitelji su toliko superiorne po pitanju odgoja da gay parovi moraju posvajati. Briljantni intelekt autora ne primjećuje ironiju u činjenici da baš svako dijete kojeg će gay parovi posvojiti dolazi iz tih superiornih, tradicionalnih obitelji.

VL
AL
AlojzVjekoslav
15:24 06.05.2021.

"staromodna obitelj" ? Boris Odostraga zreo za duži boravak u nekoj od specijaliziranih ustanova.

VL
BR
BradGarlicSr
18:39 06.05.2021.

To što su djeca nastala seksom muškarca i žene ne znači da su produkt obitelji. Štoviše, hrpu djece naprave seksualni partneri koji nemaju apsolutno nikakav obiteljski odnos. Od čovjeka s 50 godina na leđima bi se očekivalo da to zna.

VL
PL
plitki
16:54 06.05.2021.

To da postoje djeca za usvajanje već pokazuje da s tom tradicionalnom staromodnom obitelji iz koje su potekla nešto ne valja pa ne možete braniti taj ideal tako da ne dajete šansu nekome drugom. To da postoje djeca za usvajanje ne pokazuje da su pederi preuzeli društvo, to pokazuje da neki muškarci i žene ne funkcioniraju kao obitelj. Za to im sigurno nisu krivi neki drugi parovi ili pojedinci. Da, možda će to dijete biti ismijavano kad odraste, no autor bi se trebao potruditi napisati tko to. To bi pokazalo pravo stanje društva, da vidimo tko i gdje su korijeni ismijavanja. Ono što se postigli člankom je jedino to: ismijali ste ove ljude da mogu pružiti manje strašno iskustvo odrastanja nego što je to biti napušten od vlastitih roditelja. Za dijete je najveća trauma znati da je ispalo iz vagine i da nije potrebno vlastitoj majci i vlastitome ocu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.