Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.05.2014. u 12:00

Ivana Vrdoljak Podgajac suprugu je kupila škrinju koja se uopće ne može naći u slobodnoj prodaji

Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, ovog će ljeta moći uživati u sladoledu do mile volje, a da uopće ne izlazi iz stana. Njegova supruga Ivana Vrdoljak Podgajac za godišnjicu braka nabavila mu je originalnu Ledovu škrinju za sladolede koja sada krasi njihov dnevni boravak, a ne budi joj teško, fotografiju tog „modnog detalja“, kako ga je sama nazvala, objavila je na Facebooku. Šteta što nije objasnila i odakle joj velika Ledova škrinja koja se uopće ne može naći u slobodnoj prodaji i koliko je tu ekstravaganciju gospođa ministarka platila.

Sabo bojkotirao gradnju 170 m visokog Cvijeta mira

Željko Sabo, bivši gradonačelnik Vukovara, dobio je novu kaznenu prijavu, ali ovaj put ne zbog toga što je nešto napravio nego naprotiv – jer nije ništa napravio.

Jutarnji piše da Sabu tuži Udruga Grad umjetnika – zajednica stvaratelja za razvoj identiteta grada Vukovara koja tvrdi da je bojkotirao projekt gradnje 170 metara visokog tornja “Cvijet mira“, golemog poslovno-turističkog objekta čija se vrijednost procjenjuje na 25 milijuna eura, a čiju bi gradnju trebali financirati europski fondovi. Vukovar ima Vodotoranj i gradi Centar za mir i toleranciju i to je sasvim dovoljno, smatra Sabo. U udruzi očito misle da mira nikad nije dosta, pogotovo ako se na njemu može i lijepo zaraditi.

Foto: Ilustracija/Davor Javorović/PIXSELL

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Imaš maslinik – 
ne treba ti 
radno mjesto

Alein Khan, stečajni upravitelj brodogradilišta Nauta Lamjana na Ugljanu, nastavlja dijeliti otkaze radnicima obrazlažući to nedostatkom posla.

– Neka se vrate svojim apartmanima, maslinama i tako dalje, oni su svi više manje imućni – kaže stečajni upravitelj za Hinu dodajući da im nije potrebno raditi u škveru. Imaš maslinik, vrati radno mjesto, glasi poučak Aleina Khana koji bi mogao dobiti najširu primjenu na cijelom Jadranu.

Kolindu Grabar Kitarović svi moraju poslušati

Kolinda Grabar Kitarović, pomoćnica glavnog tajnika NATO-a, pohvalila se Slobodnoj da je kolege zovu SWAMBO, što je engleska kratica za “ona-koju-se-mora-poslušati“. Još samo da u to uvjeri hrvatske birače.

>> Čuvaj se Radimira Čačića i kad glasove nosi

Komentara 14

LE
leurdovac
14:29 08.05.2014.

Nije uopće pitanje odakle škrinja, već kako netko iz takvog polusvijeta postane ministar. Kad to odgonetnemo riješili smo kako dalje.

HO
hordubal
12:40 08.05.2014.

škrinja se za 600 kn nabavi preko njuškala, druga je stvar što to đikanski izgleda u kući, no ministar je birao seljančicu, pa ju je i dobio

ZA
zagorjedotokia
14:19 08.05.2014.

Tako, tako gospodo ministri i gospođe "ministarke"! Dok svojim službenicama, koje radi nedajbog ljubaznosti i ažurnosti (što jest rijetkost, mora se priznati) nabijate na nos da je 250 deka kave ili Milka iste težine također oblik mita i korumpiranosti, makarr to nisu tražile-vaše dnevne boravke krase škrinje koje se ne mogu kupiti u slobodnoj prodaji, znači morale su biti poklon. Onda se sa njima naslikavate i rugate sirotinji i stoci sitnog zuba, no ne sekirajte se nije ničija gorjela do jutra, NEĆE NI VAŠA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije