Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istodobna diplomacija i rat riječima
Povratak na članak

Od vala optimizma do opasnih tenzija - kontradiktorni odnosi SAD-a i Kine

Rat Kine i Amerike bio bi neizdrživa katastrofa za svijet, upozorava kineski ministar obrane Li Shangfu

Komentari 4

SS
sokac sa drave
18:41 08.06.2023.

Diftung--ne dihtujes dobro negdje ti curi.Za pocetak neka ameri vrate tajvan ili formozu .Evo njemci bjesne po juznoj americi hoce preokrenuti brazil argentinu i ostale zemlje da se ne priklone savezu kine rusa indije i ostalih.Ameri gube arapske zemlje posto idu savez sa iranom.Biti ce zanimljivo

VL
DU
Deleted user
15:35 08.06.2023.

Naj gore je to što ni kina Ani Rusi nemaju sa kime razgovarati biden je senilan a ovi drugi su trans ili gaj .zbog toga su stajališta različita.

VL
DU
Deleted user
22:28 08.06.2023.

Kinu su najprije naučili loviti ribu, sada hakira tehnologiju i patente Japana, J. Koreje, EU i USA. Jeftina proizvodnja i prodaja svega i svačega bez granica. To je ekonomska snaga današnje Kine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.