Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lipovača

Od tvrtke u kojoj radi ukrao tisuću litara goriva

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
11.08.2012.
u 12:13

Protiv 38-godišnjeg Lipovčanina bit će dostavljena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru

Temeljem dojave, policija je u vukovarskom prigradskom naselju Lipovača zatekla 38-godišnjaka kako iz kamionske cisetrne u svom dvorištu u Slavonskoj ulici, istače gorivo u metalnu burad. Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 38-godišnjakom, utvrđeno je da je kao uposlenik i skladištar društva s ograničenom odgovornošću iz Vukovara za potrebe svoga poduzeća naručio pet tisuća litara goriva.

Od naručene količine goriva, četiri tisuće litara iz dostavne cisterne istočeno je u krugu poduzeća, dok je tisuću litara istočio u metalnu burad u svom dvorištu u Lipovači, gdje ga je policija i zatekla u krađi.

Protiv 38-godišnjeg Lipovčanina bit će dostavljena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, zbog počinjenog kaznenog djela pronevjere, kojom je svom poduzeću pričinio materijalna šteta od desetak tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvjezdana
18:16 11.08.2012.

Tomice Mihaljevicu....porezna te trazi! "Spasite mene i firmu!" ...cvilo si, a spasio te covjek kojega lazno optuzujes ovim clankom. Srami se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije