Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Od sutra opet velike vrućine, no do promjene vremena moglo bi doći za vikend

Toplinski val u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
12.07.2021.
u 09:44

Danas je jedan od rijetkih dana kada meteoalarm nije izdao nikakvo upozorenje, no već za sutra situacija je drugačija jer ponovno kreću nesnosne vrućine

Vrijeme će danas biti sunčano, osobito na Jadranu. Na kopnu prijepodne ponegdje povećana naoblaka, a popodne uz dnevni razvoj oblaka vrlo rijetko može biti pokojeg pljuska, ponajprije u Slavoniji i Baranji.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, uz obalu i bura. Popodne jugozapadni, na Jadranu i zapadni. Najviša dnevna temperatura između 28 i 33 °C, prognoza je to DHMZ-a.

Danas je jedan od rijetkih dana kada meteoalarm nije izdao nikakvo upozorenje, no već za sutra situacija je drugačija jer ponovno kreću nesnosne vrućine.

Iako su i u noći na srijedu mogući pljuskovi na sjevernom Jadranu i u gorju, temperature će biti više nego danas.

Zbog novog toplinskog vala za cijelu Hrvatsku, osim gospićke regije, izdano je žuto upozorenje.

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, vrućine bi trebale biti do petka, a od petka je moguće pogoršanje vremena i pad temperatura za desetak stupnjeva. U većini zemlje za petak su najavljeni pljuskovi s grmljavinom, a malo 'svježije' trebalo bi ostati do nedjelje.

Foto: Crvena zvezda.com / Youtube screenshot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije