Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEZAT ĆE SE ZRAKOM

Od proljeća će se iz Osijeka letjeti za London

Ryanair povezuje Osijek s Londonom
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
22.11.2013.
u 12:32

Letovi iz Slavonije za London počinju 31. ožujka iduće godine, a letjet će se dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom. Zračnu liniju pokreće niskotarifna zrakoplovna kompanija Ryanair.

Uz Pulu, Rijeku i Zadar, od 31. ožujka iduće godine i sa Zračne luke Osijek letjet će se za London. Liniju otvara najveća niskotarifna europska zrakoplovna kompanija Ryanair. Iz Slavonije za London će se letjeti dva puta tjedno, i to ponedjeljkom i petkom. Zrakom će slavonsku sa svjetskom metropolom povezati jedan od 303 zrakoplova, tipa Boeing 737-800, koliko ih je u floti Ryanaira, a koji godišnje prevezu ukupno 80 milijuna putnika. 

Let do Stansteda

- Zadovoljni smo što ćemo se povezati sa Zračnom lukom Stansted koja je puno bolje povezana s Londonom od Lutona, a koja je također jedna od destinacija niskotarifnih kompanija. Uvjeren sam da će naši sugrađani kao i stanovnici cijele regije uživati u mogućnosti putovanja u London - komentirao je direktor ZLO-a Domagoj Marinić.

Najavio je, također, kako to nije kraj nastojanja da se proširi mreža niskotarifnih letova sa ZLO-a te dodao kako je siguran da će 2015. i 2016. godine ovu mrežu obogatiti za još nekoliko destinacija, posebice u Njemačkoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije