Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastava na daljinu
Povratak na članak

Od ponedjeljka učenici u virtualnoj učionici: Na HRT-u 3 nastava od 8 do 19 sati

Nastava je zasad zabranjena u Istarskoj županiji, no moguće je da će se odgoditi i u ostatku Hrvatske pa je za učenike organizirana 'Škola na trećem', nastava koja će se prikazivati na trećem programu HRT-a

Komentari 5

ST
sttipe
14:52 13.03.2020.

Ekran s 12 prozora bez zvuka?? Imamo internet takav da se 5 dana skida, šta se pola dana gleda, a plaćamo ga desetinu plaće!!! Nacionalizirat telekome, i ulagat njihove novce u infrastrukturu!!!

VL
Avatar antoinette
antoinette
13:48 13.03.2020.

Komentatori, ovo vam je jedinstvena šansa da konačno naučite hrvatski jezik. Većina vas bi trebala pratiti nastavu za sve razrede. Dobro, takva vam je razina (ne)pismenosti da biste natavu za 1. razred mogli markirati 🙄 ... sva slova abecede znate 🤪

VL
NA
najljepšiji
09:38 13.03.2020.

I NOA tableti su spremni!

VL
Avatar raco
raco
08:17 13.03.2020.

potpuno nepotrebno je da se škole zatvore u cijeloj RH. Imate gradove i regije gdje nema niti jedan slučaj oboljelog ali mi zatvaramo sve???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.