Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUŠTANJE VISOKORIZIČNIMA
Povratak na članak

Od ponedjeljka slobodan ulaz u Austriju putnicima iz cijelog svijeta s booster dozom cjepiva

U skladu s novom Odredbom  o ulasku u Austriju, 14 država i područja koje su dosad bile na listi zemalja s virusnim sojevima, izbrisane su iz te liste. Među njima su, kako se navodi, i Danska, Nizozemska, Norveška i velika Britanija, kao i 10 zemalja iz južne Afrike

Komentari 12

TI
Tide
23:55 19.01.2022.

Izrael ukida covid potvrde? ‘Nisu utemeljene ni u medicini ni u epidemiologiji, siju paniku‘

VL
DU
Deleted user
23:51 19.01.2022.

Što se ovi Austrijanci glupiraju. Na ljeto sam tamo, bez cijepljenja i kerefeka. Dolazi i njima omikron, samo se teško probija do svjesnosti političara. Nije narod kriv, što ima takve političare (ili je?). Idem im ostaviti koji euro i prošetatii prekrasnim Alpama, neće trebati kovid potvrda, 100%. I kod nas, ništa od referenduma, neće biti potreban. Fala Bogu i omikronu.

VL
TR
trlababa
08:31 20.01.2022.

Evo moj susjed cijepljen je boosterom u studenom prošle godine i od nedjelje ima koronu. Smije li on u Austriju jer ima potvrdu o sva tri cijepljenja i to Pfizerom?

VL
AF
AfganistanskiHrvat
13:46 20.01.2022.

Slobodan? Sa tri doze cijepljen ili nema ulaska je vama slobodan? Vi ne znate što je sloboda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.