Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zorislav Antun Petrović:
Povratak na članak

Od početka je bilo jasno da je Karamarko u sukobu interesa

U politici vrijede, ili bi morali vrijediti, viši etički standardi.

Komentari 32

AU
aunick
02:11 16.06.2016.

Sta je kazao ovaj strucnjak je drska laz a sto je dokazao je da je obicni coban te da bi se tog casnog posla trebao i drzati a ostaviti intelektualni rad drugima.

VL
Avatar BraBar
BraBar
02:31 16.06.2016.

Ja bi gospodinu strucnjaku/placeniku pa i novinarki VL-a rekao slijedece: u struci vrijede, ili bi morali vrijediti, viši etički standardi. 'Novinarka' se ne udostoji postaviti ikakvo pitanje, zajedno s 'strucnjakom' malte praznu slamu i nastavljaju specijalni rat protiv gospodina Karamarka.. Ovaj ce mo film gledati nekoliko dana, toliko puta vec vidjeno, samo da stvore negativnu sliku. Vec je istupio Zarko Puhovski, pa sada ovaj strucnjak, pa ce nam onda Drazen Curic soliti pamet, mozda VL pozove i praznoglavca/kriminalca Beljaka, pa onda mozda dodje na red janjicar iz Njemacke, pa Beus, itd, ima ih na pretek!

VL
BE
BEASY
05:15 16.06.2016.

Šta se ovaj bijednik javlja,on i njegova pravda neka si mami zakači na suknju.Toga smrada mi je dosta ima li Hrvatska nekih novih tipova,a ne smeća poput njega,Zorana Pusić,Hedla,Teršelićke,Dalije Orešković i inih........

VL
MS
mare_split
02:23 16.06.2016.

'Antikorupcijaski stručnjak'! ... Ej, VL, objasnite nam kakvo je to 'zvanje'? Gdje samo nalazite ove likove? Možda u Alan Fordu, što bi za Broja 1, Sir Olivera, 'hallo Binga' i ostatak ekipe bila uvrjeda! ... 'Momak' je uistinu 'stručnjak': pretpostavljamm da skupo naplaćuje svoje nebuloze! Uzalud mu! Uzalud vam trud 'svirači' (bukači)! Što nas više pljujete proje će te odletjeti! Mare bi voljela izbore da se u to uvjerite!

VL
Avatar kravata
kravata
06:49 16.06.2016.

Nije tocno ni sad se jos nezna jedino se zna da je Karamarko blizu osinjeg gnjijezda kojeg spasavaju anti hrvatski politicari preko svojih.. satelita...jokic i ostali a posljednje je bilo da se nogometna reprezentacija vrati sa EP kao fasisticka drzava zbog pjesme koja nema protiv nikoga nista osim lijepih hrvatskih rijeci.

VL
DU
Deleted user
07:06 16.06.2016.

Kaj god! Da je saborsko Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa donijelo suprotan pravorijek, i bajni Zorislav Antun Petrović tvrdo bi da je od početka bilo jasno da Karamarko nIje bio u sukobu interesa. Poznatio nam je predobro kako dišu udrugari poput njega.

VL
BU
Bulaba
06:23 16.06.2016.

Po ovoj logici je apsolutno svatko u sukobu interesa, uvijek i svugdje. Nisu trebali čekati MOL, mogli su udbaški presuditi Karamarku još dok se u kampanji zalagao za porezno rasterećenje gospodarstva, obzirom da mu je supruga privatna poduzetnica. Da se ne spominje Milanovića koji se zalagao za poboljšanje usluga javnog zdravstva, obzirom da mu supruga radi u javnom zdravstvu.Odnosno, bilo tko tko, recimo, kaže, da se zalaže za oporavak gospodarstva je u sukobu interesa, jer će sigurno netko iz njegove obitelji od toga imati koristi. Ovako nešto može proći samo u ovoj udbaškoj prčiji, ovako se ne bi usudili presuditi ni u Kini.

VL
PO
pozornik66
03:32 16.06.2016.

Antikorupcijski stručnjak=udbaš, mislite vi li iz VL da su ljudi ovce

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
07:38 16.06.2016.

ovaj "antikorupcijski stručnjak" je dobio pedalu u rit u amnesti int. zbog lopovluka i korupcije... stvarno ste našli pravog komentatora

VL
VE
verakruz
08:08 16.06.2016.

Ovaj pap.ak se pravi papa... Hajde ti nama stručnjak fino kaži ako na izborima u SAD-u pobijedi Trump, koji ima na tisuće poslovnih ugovora sa tko zna kime, šta bi on trebao uraditi ili možda njegovi poslovni partneri??? Možda nee bi smio ni spomenuti neku od tih firmi jer bi bio u sukobu interesa? Možda ima ugovor o oglašavanju sa američkom vojskom. I znači ne bi smio donpositi odluke vezano uz nacionalnu obranu Amerike??? Koji ste vi prizemni pap.ci, nanjušili ste krv udbaši i grizete li grizete...

VL
GR
grabice
07:59 16.06.2016.

Najlakse je nabrojati u Hrvatskoj tko od uticajnih politicara nije u sukobu interesa.A takvih nema.Zato i imamo ovakvu situaciju.Drzava i narod nad provalijom a njihovi takulini deblji od vanjskog i unutrasnjeg duga kojeg su oni stvorili.

VL
Avatar MK
MK
07:56 16.06.2016.

...i Povjerenstvo pokušava nać objašnjenje za svoje postupku. ...ona gospoda jučer u OTVORENOM tvrdila je da Orešković nije bio u sukobu interesa "jer odluku nije mogao donositi sam" - a Karsmarko moze? Šteta što se Milinović sinoć nije snašao, jer je gospoda upravo sama potvrdila da je donjela odluku suprotno vlastitom kriterijiu...

VL
Avatar MK
MK
07:44 16.06.2016.

...a što ako Hrvatska izgubi arbitrazu? ...gubi se transparentnost u ovoj hajci.

VL
GU
gustirna
10:50 16.06.2016.

sada ce jugofasisticka udba angazirati sve svoje strucnjake po svojim medijima jer karamarko koji im je pomutio megalopovluk iz INA-e ,koja je bila udbaska kasica prasica za tajne racune u luxemburgu i becu,mora pasti...da ne dođše na red kako je tedeschi postao tajkun i kako su mediji postali partijski...90 posto udbasa,djece udbasa i clanova kph-sdp kontroliraju ili su vlasnici hrvatskih firmi...

VL
MA
MarioG
08:32 16.06.2016.

Jel to onaj koji je netransparentno vodio udrugu za transparentnost? E svašta tko nama drži moralne lekcije..

VL
GU
gustirna
10:42 16.06.2016.

da li je ovo onaj mesicev strucnjak kojem je jugogfasisticka udba osigurala da ne buide sudjen zbog kriminala u TI....i ovaj je stvarno strucnjak za mito i kortupciju...i zato ga mediji pod kontrolom jugofasiste milojice dovode u svoje medije...nece ti mediji pitati eminentne pravnike nego ovu svoju spodobu.....

VL
KA
KaNiDora
11:39 16.06.2016.

Bože me oslobodi ovog lika

VL
BA
balic
08:13 16.06.2016.

morali bi vrijediti visie eticki standardi.. Vrijede oni ali ne kod nas,ovaj je vec najavio da ce se zalit ,a prije dan da ce povjerenstvo donijeti nakaradnu oluku.Mozda su ga trebali javno pohvalit i priznanje odat da je radio ii radi na stetu drzave.

VL
RM
rmd3
08:04 16.06.2016.

Takoje ,vrabac na grani zna da je Karamrako izdao Hrvatske interese Hrvatskih gradjane svojim kumovanjem s Madjarima,tako da za mene ima titulu veleizdajnika Hrvatskih interesa i Hrvatskih gradjana ko i Sanader i cijeli HDZ.

VL
Avatar mama mia
mama mia
06:54 16.06.2016.

Svakom poštenom čovjeku najkasije od jučer je jasno da je Karamustić bio u sukobu interesa samo HDZ-ovcima nije njihova moralna vertikala je poput slova S

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.