Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medicinska sestra iz SAD-a:

'Od korone je preminula 14-godišnjakinja jer njezini roditelji nisu dali da je intubiramo'

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
19.08.2021.
u 09:37

U jednoj smjeni umrlo im je četvero pacijenata zaraženih koronavirusom, a najmlađa je bila 14-godišnja djevojčica čiji su roditelji protivnici cijepljenja te su zabranili liječnici da je intubiraju

Medicinska sestra s intenzivne njege jedne bolnice u SAD-u opisala je potresno iskustvo koje je doživjela na poslu.

U jednoj smjeni umrlo im je četvero pacijenata zaraženih koronavirusom, a najmlađa je bila 14-godišnja djevojčica čiji su roditelji protivnici cijepljenja te su zabranili liječnici da je intubiraju.

– Večeras sam bespomoćno držala ruku i milovala kosu prelijepe 14-godišnjakinje dok je odlazila s ovoga svijeta. Veselila se što će započeti srednju školu i na kraju postati veterinarka. Bilo je tako besmisleno! Zaista vjerujem da je mogla biti spašena da nam njezini roditelji nisu zabranili da je intubiramo. Besplatno cijepljenje sve bi spriječilo! Ovoj djevojčici oduzeli su cijeli život i sve snove. Bila je s nama devet dana i komunicirala je dok se jučer nije promijenilo nagore – objavila je prije pet dana na Twitteru medicinska sestra.

 

 

Dva sata kasnije preminula je 25-godišnja majka koja je bila trudna 15 tjedana.

– Odbila je cijepiti se zbog laži da cjepivo uzrokuje neplodnost i šteti njezinoj bebi. Lažljivci su je ubili i uzeli su majku dvogodišnjem dječaku. To su dvije od četiri smrti koje smo imali večeras, a najstariji pacijent imao je 45 godina. To je prvi put nakon ožujka da smo izgubili više od tri COVID pacijenata u jednoj smjeni – napisala je.

Nekoliko dana nakon njezine objave SAD je objavio da su imali više od tisuću smrti, što je najveći broj prvi put nakon ožujka.

Ukupno je u SAD-u od koronavirusa preminulo više od 620 tisuća ljudi, a gotovo svi umrli nisu bili cijepljeni.

Komentara 4

KI
kimi
10:42 19.08.2021.

Neverovatno, slične vesti se plasiraju u celom regionu i naravno uvek su u pitanju mlađe osobe. Da li će neko ikada odgovarati za ljude koji su umrli od teških bolesti jer zbog korone nisu mogli da se adekvatno leče i čiji broj je desetostruko veći od broja preminulih od Covida?

OB
Oblivion
10:21 19.08.2021.

Dobro, i??

DU
Deleted user
15:40 19.08.2021.

Kakav manipulativan članak!!! A da je tako potvrdjuje i ova rečenica: "Ukupno je u SAD-u od koronavirusa preminulo više od 620 tisuća ljudi, a gotovo svi umrli nisu bili cijepljeni.". Cijepljenjem se počelo ove godine, znači svi koji su navodno od corone umrli prošle godine, nisu ni mogli biti cijepljeni!!! Osim toga neka vele koji su to "gotovo svi umrli" koji nisu bili cijepljeni! Ili obrnuto: neka objave postotak umrlih ali cijepljenih u zadnjih recimo dva mjeseca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije