Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZIRAMO PROMJENE U BiH

Od deset mjera, samo jedna u korist Hrvata. Amerikanci sastavili crnu listu za BiH, na njoj i Dodikov građevinar

05.10.2022.
u 10:22

Izmjene ustavnih, zakonskih i poslovničkih mehanizama prije svega su na štetu Hrvata jer omogućavaju Bošnjacima i njihovim političkim strankama dodatno povećanje utjecaja s obzirom na to da uz bošnjački kontroliraju potpuno i srpski, te klub "ostalih", odnosno manjina.

Komentara 27

Avatar Cantor
Cantor
11:01 05.10.2022.

Čekaj malo, pa zar to nije nama prezentirano kao fantastična pobjeda Hrvata i premijera i naše diplomacije i lobiranja? Ne želite valjda reći da su nas opet lagali? Ne bi to nama anemija napravio....

LL
Litos(l)av
11:27 05.10.2022.

Kako sad to, zar to nije do danas bila najveća pobjeda Plenkovićeve tihe diplomacije...

MA
MaliMirko
11:02 05.10.2022.

Hmm, ali zar prije par dana nije bila izvojevana velika pobjeda velikog Andreja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?