Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ LAKŠE DO PRIČA

Od danas pratite najbitnije vijesti i na Večernjakovu WhatsAppu!

28.11.2023.
u 08:37

Donosimo vam novu mogućnost praćenja najzanimljivijih i najvažnijih vijesti

Večernji list pridružio se WhatsApp kanalima. Najrelevantnije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i kulture od danas možete pratiti i preko WhatsApp kanala Večernjeg lista. Pretplata na kanal Večernjeg lista potpuno je besplatna, a omogućuje vam izravni pregled vijesti preko ove popularne komunikacijske platforme.  

Ako želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp, pretplatite se OVDJE te kliknite „Prati“.

WhatsApp kanali omogućuju potpunu privatnost, stoga su vaš profil i telefonski broj potpuno zaštićeni. Jednostavno korištenje omogućit će vam bolje iskustvo u pronalasku najvažnijih i najnovijih vijesti. Priče vam donosimo direktno u ovaj popularni chat servis na dosad najjednostavniji način. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
09:38 28.11.2023.

Hoće li se brisati komentari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije