Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŽE CIJENE
Povratak na članak

Od danas nove cijene goriva. Pogledajte koliko stoje dizel i benzin

Premijer Andrej Plenković rekao je da će Vlada, bude li trebalo, svaki ponedjeljak reagirati i donositi odluke vezane uz cijene goriva

Komentari 4

KI
kiseli
07:07 02.08.2022.

Čak nije ni telefonska sjednica nego preko WhatsAppa dogovore cijene.

VL
NA
najposebniji
11:19 02.08.2022.

Zaboravite niske cijene goriva, ovo su posljednji trzaji OPEC+ grupe, budućnost je zelena, neka pati koga smeta!

VL
DU
Deleted user
08:06 02.08.2022.

Dizel je pokretač transporta i gospodarstva,a vlada umjesto dizela snižava cijenu benzina.Vjerojatno da kosimo travu jeftinije.

VL
BS
Blue_shirt
07:45 02.08.2022.

Kog ovi farbaju, niza cijena dizela za 0,09kn ??? Evo bas ste nam pomogli, hvala. Bas sam se dvoumio otici na more ili ne, ali evo sad kad su mi smanjili cijenu za punih 4kn na punim rezercaru, to je to... idem sigurno ;)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.