Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
budnica Hrvatska

Od danas na hrvatskoj političkoj sceni nova stranka

19.07.2014.
u 11:21

Za prvog predsjednika izabran je Dragan Martinović, poduzetnik iz Zagreba, rođen u Brčkom

Budnica Hrvatska - Zajednica Bosanskih Hrvata nova je stranka osnovana na inicijativu jednog dijela bosanskih Hrvata koji žive u Hrvatskoj, a ima ih više od milijun. Kako do sada niti jedina stranka u Hrvatskoj nije valorizirala interese Bosanskih Hrvata pokrenuta je inicijativa za osnivanjem jedne takve stranke u Hrvatskoj koja će najbolje prepoznati i zastupati interese te populacije, kako u Gradu Zagrebu tako i širom Hrvatske.

Za prvog predsjednika izabran je Dragan Martinović, poduzetnik iz Zagreba, rođen u Brčkom.

Komentara 8

NV
novo vriijeme
11:28 19.07.2014.

Nama ne treba budnica nego dobro večer jer ne možemo zaspati od briga. Žalosno je da hrvatski građani vide samo politiku kao mogućnost životne karijere. Nisu oni krivi nego politika koja se u sve miješa i sve dirigira pa nepušta kretaivnim građanima da razvijaju poduzetništvo.

Avatar gladnijura
gladnijura
14:00 19.07.2014.

I ja si baš razmišljam da si ja osnujem neku stranku čist iz zahebancije.

IS
istri
14:46 19.07.2014.

ja bi onovao stranku ,lakodelca. dali je dozvoljeno ?posto su vec stranke pune takvih .toliko neobradzene zemlje koja bi hranila 4 hrvatske. ali izgleda da imamo vise afiniteta za politiku,a bjeli luk ili po naski receno : cesanj uvazamo iz DALEKE kine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije