Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza u BiH

Od 73 nametnuta amandmana, samo ih pet nije bilo usmjereno protiv Hrvata

06.10.2022.
u 12:00

Smjer svih tih promjena vodio je stvaranju dominacije Bošnjaka i ukidanju konstitutivnosti naroda što najizravnije, zapravo jedino pogađa Hrvate koji su demografska manjina u ova državna entiteta čija projekcija kao građanskih državica vodi raspadu BIH.

Komentara 2

UD
Udbaš
14:24 06.10.2022.

Nagradno pitanje - je li jača motivacija Schmidtu bila Milanovićeva galama i s njom povezani potencijalni bijes Hrvata zbog nove izborne prevare ili plenkijeva nizleđna diplomacija

Avatar joshan
joshan
14:01 06.10.2022.

svima,koji iti malo razumiju stanje u BiH,je jasno da su hrvati prevareni od međ.zajednice na čelu s amerikom. malo nakon potpisa day.sporazuma,oni su nametnuli visokog predstavnika i dali mu tzv.bonnske ovlasti,s kojima je mogao činit gotovo sve....i naravno oni visoki predstavnici,osim možda lajčaka su te svoje ovlasti koristili skoro uvijek na štetu hrvata a bošnjački šovinisti su to objeručke prihvatili.sad kad im se geopolitika ne razvija po njihovim zamislima,ameri i englezi,mjenjaju ploču...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?