Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testiranje na koronavirus

Od 7. travnja nove cijene brzih antigenskih i PCR testova u HZJZ-u

"Drive in" testiranje na COVID-19
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.04.2021.
u 08:04

Napominju da se navedene cijene ne primjenjuju pri testiranju na uputnicu izdanu od strane liječnika

HZJZ na svojim stranicama objavio je nove cijene brzih antigenskih testova i PCR testova koje vrijede od 7. travnja. "Od dana 7. travnja 2021. u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo na snagu stupaju nove cijene mikrobioloških pretraga koje se pružaju na zahtjev pravnih i fizičkih osoba", priopćili su iz HZJZ-a .

Test na SARS-Cov-2 RT-PCR koštat će 500 kuna, brzi antigenski test na COVID-19 150 kuna, dok će prijevod nalaza na engleski jezik koštati 125 kuna. 

Napominju da se navedene cijene ne primjenjuju pri testiranju na uputnicu izdanu od strane liječnika.

Više o tome možete pročitati OVDJE

Testiranje se provodi na temelju uputnice liječnika obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste te se tada ne plaća. Termin testiranja ovisi o datumu za koji je nalaz potreban. Ukoliko imate uputnicu naručujete se na testiranje preko e-maila: covid@hzjz.hr. Ako nemate uputnicu, testiranje je moguće na osobni zahtjev uz plaćanje. U tom slučaju možete se naručiti na njihovoj online aplikaciji za naručivanje. U slučaju osobnog zahtjeva, preporučuju avansno plaćanje Internet bankarstvom ili uplatnicom. Više pročitajte OVDJE

Ključne riječi

Komentara 5

ZZ
Zzack
08:37 02.04.2021.

Sramite se. Na tuđoj, nametnutoj, muci radite extra zaradu. Sad podijelite i bonuse za rezultate. Ako ste to već napravili prebacite novac u bolnički sustav. Još jedanput. SRAM VAS BILO

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
08:20 02.04.2021.

Sram vas bilo, antigenski test u supermarketu košta 5€, a u profesionalnoj obradi traži dvije minute posla!

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
13:52 02.04.2021.

Gdje su sad HDZ-ovci da se snebivaju i pljuju kao kod Škore i parkinga? Ah, da, nema ih. Naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije