Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina

Od 19 sati uživo predavanje o apostolskoj ispovijesti vjere

križ
Marko Lukunić/PIXSELL
21.11.2012.
u 17:16

Tema je tribine je “Vjerujem u Isusa Krista, Sina njegova jedinoga, Gospodina našega”

Povodom Godine vjere Hrvatsko katoličko sveučilište priređuje predavanje o apostolskoj ispovijesti vjere "Vjerujem u Isusa Krista, Sina njegova jedinoga, Gospodina našega". Tribina počinje u 19 sati na HKS-u u dvorani 302, a prenosit će se uživo te je možete pratiti i na našem portalu.

Tema je tribine “Vjerujem u Isusa Krista, Sina njegova jedinoga, Gospodina našega”. Na tribini sudjeluju prof. dr. sc. Lino Veljak i prof. dr. sc. Željko Tanjić. Tribinu će moderirati prof. dr. sc. Ivica Raguž.

Komentara 7

RI
Riznica
19:35 21.11.2012.

21.11.2012. u 18:34h antestolepolez je napisao/la: ----------------------- Što se tice "Bozijeg sina", u Bibliji se pominju sinovi po jeziku: "David je sin Boziji, Izak je sin Boziji, svi oni koji slijede Boziji put, oni su Bozija djeca!". Ali onda stee vi tu rijec "roden" ubacili ubacili pa kazete Ne, ne, ne, Isus nije prisvojeni sin, on je ROĐENI Božiji sin!!!" Citaj : u Evanđelju po Ivanu, 14:25: "Moj Otac je veći od mene."...u Evanđelju po Ivanu, 10:28: "Moj Otac je veći od svega!"...u Evanđelju po Ivanu, 5:30: "Ja sam ne mogu ništa da uradim!"...u Evanđelju po Luki, 11:20: "Uz Božiju pomoć sam istjerao demone."... On nikada sebi nije pripisivao božanstvo, naprotiv Isus (Isa a.s.) nigdje nije tvrdio da je Bog, već je rekao ono što sam gore već napisao... Allah vam se smilovao i uputio vas na Pravi Put..

OB
-obrisani-
17:59 21.11.2012.

I franjevci su verovali Hrista zato su ubujali i klali pravoslavce zar ne

PR
presvetli
10:58 22.11.2012.

I allah i isus su jedno te isto, oboje služe u religijsku propagandu, niti jedan niti drugi nisu donijeli ništa dobro osim rata i terorizma kako kroz povijest tako i u moderna vremena. Da se budemo jasni tu su i istali religijski simboli jer im je cilj za svoju crkvu sakupljati materijalno i davati vlast ne poštujući nikoga drugoga. Sve religije su pune mržnje protiv onih koji to nisu (članovi te zajednice) i svaka "sveta" knjiga poziva na ubijanje i uništavanje suprotne strane bilo se radi o bibliji ili o kuranu ili tamudu ili .... ima tih religija cijelo čudo ali kao da nisu dovoljne osnovne sad već svaka ima i frakcije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije