Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi programi
Povratak na članak

Od 15. listopada počinje s emitiranjem balkanski Fox TV

Novi će kanal obogatiti postojeći paket Fox TV-a, a bit će dostupan u Albaniji, BiH, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji i na Kosovu

Komentari 4

SP
slučajni paradoks na vlasti
16:25 02.10.2012.

Kako to da nema niti jednog jedinog poštenog ulaganja u proizvodnju, znanost, opće napredovanje s tog "našeg prijatelja i saveznika" - zapada nego samo neke takve gluposti koje se jedino i isključivo njima isplate?

VL
Avatar mohito
mohito
17:13 02.10.2012.

jos jedan program koji ce prikazivati reprize repriza, vjerojatno s ostalih fox kanala - mogu komotno napravit jos 2 ili 3 kanala, jer ionako se ono malo sadrzaja sta kruzi i reprizira se po postojecim kanalima nece promijeniti iducih par godina....

VL
VO
vordag
17:31 02.10.2012.

SLUČAJNI PARADOKS NA VLASTI - odličan nick - sve govori !!!

VL
AT
atomised
17:56 02.10.2012.

Kad je Ljubo Jurčić komentirao slovačko industrijsko čudo, i to kao tadašnji SDP-ov kandidat za premijera, tada je rekao da su Slovaci "skinuli gaće pred automobilskim proizvođačima". Gotovo desetljeće kasnije, ponosni su Hrvati tu gdje jesu, a Slovaci su najveći proizvođači automobila po glavi stanovnika u svijetu. Pa teško da će me netko uvjeriti da je Slovacima Zapad veći "prijatelj i saveznik". Meni se prije čini da bi Hrvati trebali počistiti ispred svojih vrata, stvoriti uvjete za proizvodna ulaganja, a ne poput prosjaka očekivati da će netko ulagati ovdje iz samilosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.