Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilnik

Ocu i bratu prijetio ubojstvom u dvorištu svoje kuće u Biogradu

policija
Arhiva VL
17.09.2010.
u 09:26

U premetačini nasilnikova doma pronađene su i oduzete tri sjekire, vile, kosa za sijeno i mesarski nož.

ZADAR - Zadarska policija privest će istražnom sucu Županijskog suda u Zadru 38-godišnjaka koji je osumnjičen da je u srijedu, 15. rujna, u 23.45 sati, u dvorištu svoje obiteljske kuće u Biogradu vikao i pozivao na obračun oca i brata uz prijetnje ubojstvom.

- Dolaskom policijskih službenika i njima je prijetio. Pretragom njegova doma pronađene su i oduzete tri sjekire, vile, kosa za sijeno i mesarski nož. Protiv ovog 38-godišnjaka podnesena je kaznena prijava zbog osnovane sumnje u nasilničko ponašanje u obitelji i prijetnje - istaknuli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mirel
10:10 18.09.2010.

Kako nisam nekakav zakon jedno 2 mjeseca, procesljao bih HRVATSKU uzduz i poprijeko, i sve ovake pokvarenjake, siledzije, lopove, ubice, olose, sve bih jih strpao U JEDAN VELIKI LOGOR, morali bi da rade dnevno jedno 20 sati, a izmedju toga, darovao bi im batine svaka 3 sata. Pa za jedno 10 god. ili bi ta gamad pomrla, ili bi postali ljudi, a sve manje bi bilo lopovcina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije