Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ocjena je mjerilo svega, a nema nikakvih mjerila za ocjenjivanje

Ministarstvo obrazovanja ima sličnu ulogu kao i Hrvatska narodna banka, ali je ne ispunjava. Zakaže li nadzor banaka eto inflacije novca, a ako zakaže nadzor ministarstva nastane galopirajuća inflacija ocjena

Komentari 3

Avatar R2D2
R2D2
06:31 09.07.2022.

Jos je zanimljiv fenomen kako je svake godine u redovnim programima sve više učenika po prilagođenim programima i s asistentima.

VL
Avatar DIXI
DIXI
21:54 26.08.2022.

Carl Friedrich Gauss bi zbog te abnormalne raspodjele ocjena poludio, jer bi mu životno djelo palo u vodu. Pitajte tog odlikaša iz matematike da vam pojasni.

VL
ME
mediokriket
09:05 09.07.2022.

Gdin Beck, mala ispravka, kada bi se 29% petica dodatno povecalo za 25% iznosilo bi 36,25%, a ne 38% kao sto ste naveli...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.