Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Svjedoci nesreće u Osijeku: 'Izvlačili su ljude iz auta, prednji kraj je bio potpuno smrskan'

Nesreća u Osijeku
Foto: www.vatrogasci-osijek.hr
1/4
03.09.2023.
u 15:50

Voditelj smjene JVP-a Osijek Alen Šafran navodi da su na mjesto nesreće došli u roku od minute. Odmah su pristupili gašenju motora te počeli s izvlačenjem teško ozlijeđenog vozača, a potom i ostalih.

Teška prometna nesreća dogodila se noćas u Osijeku. Poginuo je vozač koji je automobilom izletio iz zavoja, udario u stup i drvo, nakon čega je vozilo odbačeno u stup javne rasvjete. Četiri osobe su teško ozlijeđene.

Očevidci navode kako su čuli udarac i u kratkom roku vidjeli izvlačenje ljudi iz potpuno smrskanog automobila. "Vraćali smo se kući, bili smo ovdje na brdu kod Vijenca Ivana Meštrovića 102 kad se čuo udarac. Došli smo i vidjeli crveni auto zabijen u drvo. Prednji kraj totalno uništen", navodi očevidac nesreće, Emilio Murk, piše HRT.

POVEZANI ČLANCI:

"To je bilo brzo, možda u roku pet minuta su svi bili tu. Vidio sam kako izvlače ljude iz smrskanog automobila", navodi očevidac nesreće, Gordan Horvatić. Voditelj smjene JVP-a Osijek Alen Šafran navodi da su na mjesto nesreće došli u roku od minute. Odmah su pristupili gašenju motora te počeli s izvlačenjem teško ozlijeđenog vozača, a potom i ostalih.

Ključne riječi

Komentara 6

ST
Startrack
16:41 03.09.2023.

Amerikanci kazu za ovo "Darwin na djelu". Samo treba ucit, pogotovu cure, da nesjedaju u auto sa bolesnicima u mozak. Sam sam nekolko puta se vozio sa ludjakom u mladosti jermi nije imao ko rec ne sjedaj sa ludjakom u auto.

DU
Deleted user
19:17 03.09.2023.

Dobro da Darwin nije oduzeo život slučajnom prolazniku.

RS
rasta sev
16:35 03.09.2023.

Uvijek tuga poslije ali što je bilo prije koji su pravi uzroci ovakovih nesreća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije