Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuo šutnju
Povratak na članak

Očevidac iznio nove sumnje o nesreći u kojoj je poginula princeza Diana

– Ona je bila princeza. Zašto je trebalo 20 minuta da dođu do nje i, kada su je već izvukli iz automobila, zašto su prošli pokraj jedne bolnice i odveli je u drugu – pita se umirovljeni odvjetnik.

Komentari 11

Avatar mali322
mali322
11:53 21.08.2017.

Eh zašto, zašto!?...pitajte klempu on zna sve!

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:54 21.08.2017.

dosadni ste s njom svaka tri dana...

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:42 21.08.2017.

ona nije bila princeza, već obična seljanka udana za pravog princa. drugo, došla je u obitelj koja je bila na lošem glasu radi ponašanja raznoraznih kraljevića, i trebala im je takva neka za razbijanje negativnog stava javnosti. sve je to obična dobro planirana lakrdija. u kojoj su svi upleteni dobro zaradili. a ona postala brand, oličenje čednosti (mo'š mislit u engleskoj...). i tako, sad tamo neka triput silovana indijka plače za 'princezom', stradalom u mercedesu od ljubavnika.... sumnje o nesreći? hm, uvijek su sumnjive smrti poznatih. al smrt sirotinje nikome nije sumnjiva. tresnuo ga auto dok je hodao uz rub ceste. sigurno je pijan bio, rekli budete.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
15:58 21.08.2017.

Princes Diana nije koristila sit Belt a zašto ???!. Sit belt ju je mogao spasiti od smrti. Kako nam je poznato ukoliko se ne veze te sa Sit Belt u nesretnom slučaju snositi krivnju ukoliko vam se nešto dogodi. U vezi prve pomoći stoji da prva pomoć je obavezna da dođe na mjesto neće je 15 minuta ne viče. . A oslobađanje osobe iz auta ovisi o slučaju i komplikacija koje samo mogu znati oni koji su za to profesionalci na mjestu nesreće. Ja se nadam da su sva pitanja već odgonetnuta pa mi sada samo možemo nagađati. Ovo nam je pouka da se obavezno Vežemo po ulasku u auto.da nam se ne bi dogodilo ko Diana koja je iz nekog razloga to prepustila i platila sa životom nažalost.

VL
DO
dopizdilomi
12:27 21.08.2017.

Klempo nema pojma. Klempo samo trči za svojom Devom. Kraljica majka je riješila problem da se princeza ne preuda za muslića.

VL
IL
ilicak
06:19 22.08.2017.

Mnogi je porede sa " princezom " ali je bila obična prostitutks. Malo lijepa, malo zgodna puno podatne ruke.

VL
EL
Ela28
17:21 03.06.2018.

Nisam nikad prije čitala ništa o njoj...onda mi je upala u oko...istražila sam malo njezinu biografiju i zanimljivo mi je zapravo da u svojim ranijim fotografijama djeluje prilično tmurno dok radi sa djecom u vrtiću i depresivno pa čak i staromodno. Osobno nije mi lijepa, a onaj tko je stvarno prodrmao monarhiju nije ona već Charles koji kad je shvatio da to više ne može, javno je priznao nevjeru. Camilla mi nije simpatična međutim ta žena je čvrsta i djeluje stabilno...ona se s time može nositi. Drugo slični su i imaju zajedničke interese tako da kada bi se netko zapitao želim li ostati cijeli svoj život u kavezu i glumiti ili izabrati slobodu mislim da bi kod većine ljudi to kad tad puklo. Osim toga Diana je bila naivna ako je mislila da će ju netko samo tako voljeti...za takve stvari ona je ipak morala imati neke sličnosti sa onim za koga se udaje , a to tako na žalost nije bilo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.