Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVJAK O FUCHSU
Povratak na članak

'Očekujem tim koji će davati podršku Ministarstvu u ovom procesu'

Na pitanje očekuje li poništenje natječaja uzvratila je kako očekuje da Povjerenstvo odradi posao u skladu s procedurom, a o eventualnom poništenju natječaja odlučivat će se nakon što završi cijela procedura.

Komentari 13

PP
plavac plavi
13:59 09.04.2018.

Natječaj se MORA ponavljati tako dugo, dok se ne izabere neki rigidni ljevičar ala Jokić!!! To je stav ministarke!!!

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:15 09.04.2018.

U prevodu HDZ mora pokunjeno slušati poput pokislog miša šta mu naredi netko tko nije dobio jedan glas na izborima.

VL
LO
lolalola15
13:32 09.04.2018.

natječaj, poštujte rezultate natječaja. ne može jedna žena upitnog morala (to je pokazala svojim ponašanjem - prvo prosvjeduje protiv netransparentno provedenog natječaja - 01.06.2017. , a onda sama ne poštuje rezultate natječaja kojeg je sama kreirala) negirati natječaj i raditi što hoće. ako pristajete na to, onda ste varalice i poltroni jedne žene koja je sve samo ne poštena ....

VL
Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
12:58 09.04.2018.

Narod želi Referendum o Istambulskoj konvenciji, izbornom zakonu da narod svojim prefercionalnim glasovima ( 5 ) bira zastupnike u Sabor RH ( ne da ih biraju Plenkica i Bernica ili Petrica ) i kurikularnoj reformi ( ne smije protivno zakonuu ideologiju kurikula određivati Divljakuša i to protivno volji roditelja i naroda ).

VL
TR
Trisestrice
13:49 09.04.2018.

Nedavno je ministrica izjavila da je ona profesorica i znanstvenica i da ne izivi niti ce ziviti od politike. Pa ja se pitam: Ministrice Divjak, sto je sa placom koju dobivate misecima kao ministrica? Stalno je u medijima, kada stignene ista raditi? Oli ce HDZ morati jos jednom ponuditi Vrdoljaku malo soldov da se ovaj smiri i nastavi podrzavati ovu komplot Vladu. A ja san mislio da je Plenky postenjak a kada ....

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
14:15 09.04.2018.

Ministarka je znanstvenica, a vrdoljakova imovinska kartica je bila dostupna....bratova nije.... plenkara počasti nas ostavkom....

VL
RI
rightside
13:30 09.04.2018.

ministarstvu da, tebi bas i ne,,ti ces morat otici,,kako si i dosla,,naci ce ti "koleginice" skrabalo obuljen i sl.. vec neki posao,,))))

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:16 10.04.2018.

Zgodna Ministrica!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.