Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kotromanović

'Očekujem dobru suradnju s Grabar-Kitarović, ali moj prvi šef je Milanović'

kotromanović
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/2
13.01.2015.
u 15:51

Odbio je na bilo koji način komentirati situaciju u SDP-u

Ministar obrane Ante Kotromanović kazao je kako očekuje dobru suradnju s budućom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, no također je naglasio da je njegov prvi šef premijer Zoran Milanović, javljaju 24 sata.

– Nadam se da će gospođa predsjednica vidjeti rezultate koje smo postigli u proteklih nekoliko godina. Pokrenuli smo niz reformi, uštedjeli značajna sredstva, uveli transparentnu nabavu, novi sustav školovanja i učinjenim smo zadovoljni i ja, a posebice vojska. Očekujem dobru suradnju, štoviše osuđeni smo na dobru suradnju jer će svaka nesuradnja štetiti OS-u i Hrvatskoj – rekao je Kotromanović dodavši da očekuje suradnju kakvu je imao s predsjednikom Josipovićem. Na upit je li se čuo s Kolindom, Kotromanović je odgovorio:

– Nisam, treba joj vremena da se polako i snađe i počne razvijati program koji nam je obećala. Bit će vremena za kontakte, ali i vojne vježbe, a ove godine planiramo najveći broj domaćih i međunarodnih vojnih vježbi – najavio je ministar. Ponosan je na činjenicu što su lani na terensku obuku potrošili 200 tona streljiva

Odbio je na bilo koji način komentirati situaciju u SDP-u.

– To pitajte nekog drugog tko je upućen, ja sam samo ministar obrane, civil i član – rekao je.

>> Bruxelles zadovoljan: Kolinda je ledolomac s bogatim iskustvom

Komentara 36

Avatar puky
puky
16:11 13.01.2015.

... do sada je išao kao psić za josipovićem a sada mu je "šef" sekretara Zoka ... sad je Kolinda Vrhovna zapovjednica OS RH i sumnjam da će dopustiti štencima da joj se motaju oko nogu ... to je posao za stručne, ozbiljne, sposobne i domoljubne ljude ... niš' od toga nije kotromanović a u paketu sa nji ide i načelnik GS lovrić ... sve to treba pod hitno otjerati jer su od pobjedničke vojske napravili družbu jove kvržice ili kako se već taj zvao ... strava

Avatar Becarina
Becarina
15:59 13.01.2015.

Ni Kotromanović se nije proslavio , biti ce prijevremeni izbori pa i on odlazi.

BU
Bulaba
16:09 13.01.2015.

Uz ovakvog ministra možda izdržimo kojih tjedan dana u obrani ako nas napadne kakvo lovačko društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije