Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo iznenađenje

Očekivala je kaznu, a onda ju je policajac ostavio bez riječi

policajac
Foto: Fox video screenshot
09.10.2014.
u 17:25

– Mogao mi je napisati kaznu i uvaliti me u nevolju, ali je za mene i moju obitelj napravio nešto što nikad neću zaboraviti – kazala je DeLorenzo

Kad je mladu majku Alexis DeLorenzo zbog prometnog prekršaja zaustavio policajac, nije se nadala da će joj upravo on pružiti suosjećanje koje joj je bilo potrebno, javlja Huffington post.

Policajac Ben Hall iz grada Emmetta u Michiganu tijekom redovne je kontrole zaustavio automobil koji je vozila DeLorenzo zbog prometnog prekršaja. Dok je razgovarao s vozačicom, primijetio je da se na stražnjem sjedalu vozi dijete bez autosjedalice. Alexis je policajcu objasnila kako si je ne može priuštiti, a umjesto da je kazni, s njom je otišao do obližnje trgovine te joj kupio novu sjedalicu.

 – Mogao mi je napisati kaznu i uvaliti me u nevolju, ali je za mene i moju obitelj napravio nešto što nikad neću zaboraviti – kazala je DeLorenzo.

 

>> Pijani policajac upao na benzinsku, ukrao novac i oteturao van

Komentara 8

MA
madmax17
18:13 09.10.2014.

Odlično.

Avatar robil
robil
18:45 09.10.2014.

svaka čast majstore.....

Avatar Semper5
Semper5
00:11 10.10.2014.

Dok je ovakvih ljudi još ima nade za ovaj svijet. Imamo i mi ovakvih policajaca, ogroman resprekt za njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije