Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastužili mladu majku

Očekivala je da će se svi diviti njezinoj bebi, a onda se šokirala

Kelly Howland
Foto: Facebook/Kelly Howland
18.04.2017.
u 19:58

– To je u redu sve dok mi, nakon nekoliko pitanja o djetetu, nije dala letak o proizvodu i pitala jesam li ranije čula za kompaniju u kojoj radi – ispričala je Howland.

Amerikanka Kelly Howland bila je u trgovačkom centru i u nosiljki nosila svoje novorođenče kada joj je pristupila žena za koju je mislila da će je samo srdačno pozdraviti. 

Šokiralo ju je kada je shvatila da joj nepoznata žena želi prodati proizvod za mršavljenje. – Nakon što sam rodila troje djece, znam da je poprilično normalno da vam u javnosti pristupa mnogo stranaca kada nosite novorođenče – rekla je za People 29-godišnja Howland. 

Rastužila se

– Ne smeta mi kada prilaze jer žele vidjeti dijete. To je u redu sve dok mi, nakon nekoliko pitanja o djetetu, nije dala letak o proizvodu i pitala jesam li ranije čula za kompaniju u kojoj radi – ispričala je Howland te dodala da je znala za te proizvode i da ju je rastužila činjenica što je prodavačica baš nju izabrala za prodaju. 

Umjetnica iz američke savezne države Indiana odlučila je svoju priču podijeliti na Facebooku jer smatra kako je njezino neugodno iskustvo u trgovini dio šireg društvenog problema.

"Moje tijelo ne treba promjenu"

– Svi znamo da ova kultura ženi koja je tek rodila stvara mnogo nesigurnosti zbog izgleda njezina tijela – napisala je Howard te dodala kako je i prodavačica sigurno znala kakav pritisak nove majke osjećaju zbog fizičkih promjena koje se dogode u trudnoći i nakon nje. 

Pozvala je sve da ne pojačavaju pritisak s kojim se majke susreću nakon rođenja te da slave jedne druge zbog toga što su dale život, što je prekrasna činjenica. – Moje tijelo ne treba promjenu, već ga treba cijeniti zbog života koje je donijelo na svijet – zaključila je Howard.

>>Ostavili djeci urnebesne poruke kojima se smije cijeli svijet

>>Zagrepčanka izašla iz dućana, a nakon prvotnog šoka uslijedilo je još veće iznenađenje

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
07:42 19.04.2017.

Danas previše ljudi ima potrebu previše toga podijeliti sa drugima putem Facebooke-a. Točno iz tih i takvih razloga sam prije nekoliko godina obrisao svoj profil i gle čuda: nekak preživljavam, bez da pratim sve te silne važne "podjele" sa drugima :-)). Ono što je meni zaista važno dijelim samo sa zaista (meni) važnim osobama.

MA
masterYoda
21:10 18.04.2017.

U sta se svijet pretvorio. Svi su uvredljivi na sve. Debelom ne smijes reci da je debeo, mršavom da je mršav, visokom da je visok, niskom da je nizak. Svi su stalno napadnuti i progonjeni nečime. "Gospodjo da li ste sigurni da niste nosili blizance? Izgleda kao da jos uvijek nosite drugo."

Avatar blackula9
blackula9
09:51 19.04.2017.

Biti mršav je zdravije, žena joj je dobronamjerno pokušala sačuvati zdravlje ali joj je ozlijedila ego.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije