Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vidi drugi izlaz

Očajna majka iz Podgorice prodaje bubreg kako bi otplatila kredit

operacija (1)
Boris Scitar/VLM/PIXSELL
04.06.2013.
u 13:22

Svetlana Jelić, samohrana majka dvoje djece navela je da je kredit u suglasnosti s njom podignuo njezin bivši muž koji više ne može plaćati rate te da banka dug želi naplatiti prodajom stana u kojem živi s djecom

Jednu samohranu majku iz Podgorice očaj je natjerao da proda bubreg kako bi vratila 40.000 eura kredita banci koje je podigao njezin bivši muž.

Svetlana Jelić, majka dvoje djece, navela je da se na taj se potez odlučila jer je od agencije koja naplaćuje dugove banaka dobila obavijest da se mora iseliti iz svog stana u Podgorici, javlja Tanjug, a prenosi B92.

– Nemam drugog izlaza osim da prodam bubreg i vratim dug. Nadam se da ću naći kupca, jer u ovom vremenu krize lakše je prodati dio tijela, nego stan – kazala je.

Ispričala je za Dnevne novine i da je kontaktirala s direktorom banke i razgovarala o tome da joj produži rok za vraćanje kredita, ali nije dobila pozitivan odgovor. Navela je i da je kredit u suglasnosti s njom podignuo njezin bivši muž koji više ne može plaćati rate te da banka dug želi naplatiti prodajom stana u kojem živi s djecom, a koji glasi na njegovo ime.

>> Samohrani otac prodaje bubreg da bi prehranio djecu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije