Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuća snimka

Oca sedmero djece na ulici brutalno udario jogger. Preminuo je nekoliko dana poslije...

jogger
Foto: Screenshot Youtube
1/2
15.10.2016.
u 10:10

Policija je izvijestila kako se vjeruje da su se muškarci otprije poznavali

Nadzorne kamere zabilježile su trenutak u kojemu jogger u Brisbaneu u Australiji jednim udarcem ocu sedmero djece nanosi ozljede od kojih je preminuo nekoliko dana poslije.  

Kako piše Brisbane Times, Wayne Andrew Hearn (38) uhićen je u utorak, a u srijedu se pojavio pred sudom zbog smrti Timothyja Langa (48) te će ostati iza rešetaka. Optuženik se na sudu smiješio, a poslije je zapažen kako se smije na zadnjem sjedištu policijskog auta.  

 

Incident se dogodio u subotu, kada je Lang hodao, a Hearn protrčao pokraj njega u suprotnom smjeru. Muškarci su izmijenili nekoliko riječi nakon čega se Hearn okrenuo u udario Langa u glavu. Hearn potom nastavlja svojim putem, ali se nakratko vraća da bi Langu, koji u tom trenutku već leži na tlu, uputio još nekoliko riječi.  

Lang je prebačen u bolnicu u kritičnom stanju, ali je preminuo u ponedjeljak.  

Brisbaneska policija izvijestila je kako se vjeruje da su se muškarci otprije poznavali.

>> Išao provjeriti tko mu je otvorio ogradu, šokirao se kad je vidio snimku nadzorne kamere

>> Opljačkali ljekarnu pa pobjegli na - skuteru za invalide

Komentara 8

DU
Deleted user
21:51 15.10.2016.

Koja se od muskih i zenskih dama pali na ovakve clanke?

DU
Deleted user
20:32 15.10.2016.

Čuvaj se joggerove ruke.

VE
verica2
15:57 16.10.2016.

Pa ima li Večernji lektora, urednika ili bilo što slično? Svaki dan čitamo o tragičnim nesrećama. Može li nesreća ne biti tragična? U ovom pak članku jogger napadne čovjeka, oca sedmoro djece, ni kriva ni dužna, ovaj od udarca umrere i to je incident!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije