Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školski obrok
Povratak na članak

Oca posramili jer je ovo kćeri spakirao za ručak: Kao da sam najgori roditelj na svijetu

Poznati australski voditelj Grant Denyer ispričao je kako je nedavno dobio poruku iz škole svoje kćeri Sailor u kojoj mu je učiteljica poručila kako je u kutiju za ručak stavio neprimjerenu hranu

Komentari 8

BS
@bserver
10:51 16.02.2018.

sve više javnih dušebrižnika gura svoje prljave gubice u tuđe živote. Uglavnom jer su izgubili vlastite!

VL
KB
kbr
10:19 16.02.2018.

zadnja rečenica članka je sramotna, otkud "novinarki" pravo vrijeđanja. i još nije u pravu, jer su jelovnici u vrtićima prilično zdravi (za moj ukus čak i previše)

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
10:27 16.02.2018.

Draga novinarko, napravite onda seriju clanaka o prehrani u nasim skolama i vrticima i natjerajte odgovorne na promjene. Ah, to iziskuje novinarske hrabrosti i rada. Sramite se kad ovako vrijedjate tisuce kuharica i teta u skolama i vrticima.

VL
BS
@bserver
10:51 16.02.2018.

sve više javnih dušebrižnika gura svoje prljave gubice u tuđe živote. Uglavnom jer su izgubili vlastite!

VL
DU
Deleted user
11:41 16.02.2018.

Dobro da nije pisala o tome kako australski izmet smrdi jer bi na kraju konstatirala da naš smrdi jače. Pitanje da li uopće ima djece u školi ili vrtiću.

VL
MW
mwerner
13:54 16.02.2018.

Ti Australci uz Kanađane postaju svjetski prvaci u pre***avanju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.