Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna svađa

Oca i pomajku izbo zbog narušenih odnosa

zastava, hajduk, tisno (1)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
15.09.2013.
u 11:39

40-godišnji muškarac nožem je ozlijedio oca i maćehu u njihovoj obiteljskoj kući sinoć u Tisnom

Muškarac (40) iz Zagreba, s boravištem u Betini, sumnjiči se za pokušaj ubojstva oca (64) i pomajke (61), priopćila je šibenska policija. Sumnjiči ga se da je u petak oko 21 sat zbog narušenih obiteljskih odnosa došao u Tisno, namjeravajući usmrtiti oca i pomajku. 

Zatekao ih je u vikendici i napao nožem, zadavši im više ubodnih i reznih rana po tijelu. Nasilnog sina u provođenju njegovog nauma pokušao je spriječiti 64-godišnjak, koji ga je svladao i zadržao do dolaska policije. 

Osumnjičeni je priveden prvo na policiju, a zatim sucu istrage Županijskog suda u Šibenku radi odluke o pritvoru, a njegovi otac i pomajka su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik gdje im je ukazana liječnička pomoć. Ustanovljeno je da su teže ozlijeđeni.

>>Tinejdžerica majci poslala prijeteći e-mail pa je izbola čak 79 puta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije