Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO KOREN

Obustavljena istraga protiv koprivničko-križevačkoga župana

Darko Koren
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
14.08.2015.
u 17:41

Pobijedila je istina i pravda, poručio je Koren

Obustavljena je istraga USKOK-a protiv koprivničko-križevačkoga župana Darka Korena, objavio je HRT.

Podsjetimo, USKOK je u travnju otvorio istragu protiv župana iz redova HSS-a i odgovorne osobe u građevinskome poduzeću zbog sumnje da su u dogovoru oštetili Koprivničko-križevačku županiju za najmanje 125.000 kuna u korist građevinske tvrtke. Istraga je pokrenuta na temelju anonimne dojave.

- Pobijedila je istina i pravda. Što se tiče državnog odvjetništva i USKOK-a, tu doista imam samo riječi pohvale. Nažalost, ne mogu reći da cijeli taj sustav funkcionira na takav jedan način, imam određene primjedbe na dio sustava koji je obavio predradnje - rekao je Koren na izvanrednoj konferenciji za medije, dodajući da ne razmišlja o tužbi.

>> USKOK istražuje župana Korena zbog 125.000 kn

Komentara 3

NE
Nepokolebljiv
18:45 14.08.2015.

Cjena postenja uci u koaliciju s izdaicama naroda!

Avatar Peterančan
Peterančan
00:41 15.08.2015.

A sad "anonimni prijavitelj" mora tražiti liječničku pomoć. Sam Bog da ima dopunsko, inače bi u jednoj "specijalističkoj" ambulanti nadrapal grdo - sedam dana nebi dobil ništ za jesti. A ni pusu, haha.

SV
smiljan vuk
17:19 15.08.2015.

HAHAHAHAHA DRUGOVI IPARTIJA NEDAJU SAD AFERE NA VIDJELO ;ali cuti ce se kae dojdje Nova VLAST KAKO POSLUJE Milanovicev i Pusickin GmbH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije