Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'narušila pravila odijevanja'

Obrijala glavu u znak potpore oboljeloj prijateljici pa je izbacili iz škole

ćelavo
Foto: ABC15.com
25.03.2014.
u 18:45

Iz škole koju djevojčice polaze nisu imali sluha za solidarnost koju je iskazala Kamryn te su je izbacili iz škole uz obrazloženje da 'nulerica' narušava pravila odijevanja u školi.

Kamryn Renfro, 9-godišnjakinja iz Grand Junctiona u Coloradu, obrijala je glavu u znak potpore 11-godišnjoj prijateljici Delaney Clements, oboljeloj od karcinoma.

Delaney je tijekom liječenja od neuroblastoma bila podvrgnuta kemoterapiji, što je prouzročilo ispadanje kose.

No, iz škole koju djevojčice polaze nisu imali sluha za solidarnost koju je iskazala Kamryn te su je izbacili iz škole uz obrazloženje da 'nulerica' narušava pravila odijevanja u školi.

Nakon što se njena majka školi obratila pismom, odgovorili su joj da se njena kći može vratiti tek kad joj naraste kosa ili ako stavi periku.

Ipak, nakon što se ova priča pojavila u javnosti, majka 9-godišnje Kamryn izjavila je kako joj je ravnatelj rekao da će se njena kći u utorak moći vratiti u školu, a da će o tome na sjednici odlučivati i vijeće nastavnika.

>>Otkriće hrvatskog znanstvenika: Za pet godina liječit ćemo karcinom pluća

Komentara 4

PA
pancake
19:25 25.03.2014.

idioti

HR
hrxxx111
18:52 25.03.2014.

naravno USA tko ce drugi

AA
aabbcc
21:53 25.03.2014.

Nema labavo kod Kralja- Kima i zato odmah pionire malene treba uciti redu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije