Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Obratno je: IDS i Miletić trebaju Hrvatskoj dati autonomiju

Za sve što je u Istri dobro, zaslužni su Boris Miletić i IDS, a za sve što ne valja, kriva je država

Komentari 8

Avatar kenshi
kenshi
11:10 27.04.2019.

IDS s Jakovčićem i Miletičem su dobili 35 miljardi kuna poreznih novaca - uništili brodogradnju i podijelili taj novac sebi i svojim poltronima. Sada, u stilu "napad je naj bolja obrana", optužuju sve oko sebe.

VL
Avatar Observer
Observer
16:42 27.04.2019.

Franjo Tudjman je izjavio- "NDH je bila izraz teznje hrvatskog naroda za vlastitom drzavom". Ali taj isti Tudjman je tada odbacio hrvatski grb i stavio na kapu petokraku da bi tu istu drzavu rusio. Kada je kasnije uvidio svoju zabludu ,odbacuje petokraku i stavlja na kapu hrvatski grb i bori se protiv te iste petokrake da bi opet uspostavio hrvatsku drzavu! Nazalost , mnogo je hrvatskih zivota izgubljeno zbog glupih i tragicnih experimentiranja s petokrakom .

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
18:44 27.04.2019.

kada treba uzet lovu oda je Ja,Ja i samo Ja, a kada treba odgovarti za ucinjeno onda su drugi krivi........kako to?

VL
ZM
zmik
11:45 27.04.2019.

Što se tiče jadikovanja kako se u Hrvatskoj malo čite, te je zbog toga u porastu ksenofobija, primitivizam, fašizacija i ostala zla kao što tvrde ljevičari, podsjetio bih da su neki od največih zločinaca u povijesti Lenjin, Staljin, Mao Zedong bili veliki ljubitelji knjiga i čitanja. Prema tome čitanje samo po sebi ne znači ništa ako je zlo ukorijenjeno u čovjeku. Da me se nebi krivo shvatilo ja osobno jako volim čitati i knjiga mi je draža od filma.

VL
SV
sven222
11:57 27.04.2019.

Eto nas dicni novinar optuzuje sve kako su u komunizmu bili nesto...pa ni ti nisi bio proganjan i uzivao si blagodati tog komunizma...nisi se ti oznojio od rada ni z tom sistemu.!!!!

VL
Avatar J.M.
J.M.
12:41 27.04.2019.

Kad je riječ o kontroverznoj pjesmi, svakako treba više vjerovati nepristranom menadžmentu njenog autora, nego nekom novinaru. Razlog: novinar je djelovao za vrijeme komunizma - kaže nam ovaj cijenjeni kolumnist koji je također djelovao za vrijeme komunizma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.