Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆI MANDAT
Povratak na članak

Orban nakon pobjede: Stvorili smo mogućnost da zaštitimo Mađarsku

Orbanova nacionalno-konzervativna stranka Fidesz, glavna u vladajućoj koaliciji desnog centra na putu je da osigura 133 mjesta u parlamentu od 199, na temelju 95,1 posto prebrojenih glasačkih listića što znači da će imati "supervećinu" i moći provesti ustavne promjene.

Komentari 19

TR
Trisestrice
13:40 09.04.2018.

A di je nas Orban? Nazalost mi imamo Briselskog Plenkija koji plese po glazbi Pupovca i HNSa pa i EK. Da je Plenky pametan prvo bi se rijesio Krese Macana a potom pokazao zube HNSu. Ovako ce mu potpora padatidati dok ga Macan bude uvjeravao koliko je popularan. Vidili smo sto je Macan ucinio za najpopularnijeg HR politicara svih vremena - Josipovica. Toliko je bio popularan da nije dozivio drugi mandat. Macan je majstor falsih anketa. Pa ja sam (BIO) glasac HDZa, ali zelim ziviti u zemlji koja radi na korist vecinskog naroda a ne za neke razne ajmo ih nazvati manjine. Pamet u glavu Plenky - jer ti Hrvatska nije Svedska.

VL
DU
Deleted user
18:19 09.04.2018.

Čestitamo.

VL
KA
KaraMarko
15:14 09.04.2018.

Ako Merkelica sa 21 posto glasova moze da kaze i vodi Njemacku takvu...moze tek on svoju zemlju da vodi i stiti...

VL
DU
Deleted user
00:55 10.04.2018.

tamo izgleda nevole liziguze, cudo jedno tako blizu a tako daleko

VL
ST
Stipan
20:17 09.04.2018.

Narod ga izabrao jer zna da Orban čuva interese svoje domovine. On se nikome ne uvlači u gu..., kao većina drugih jadnika.

VL
Avatar Majstor Ivo
Majstor Ivo
12:53 09.04.2018.

Obran nakon pobjede: Stvorili smo mogućnost da zaštitimo Mađarsko od ulazka zabacenih balkanskuh divljaka sa istocne i južne strane Schengenske granice.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:05 09.04.2018.

pa kad je to selo utjecalo na išta velikoga?! i gdje? mađarska je oduvijek imala srce i gorjela za svoje ideje. da, jaka poruka je poslana 'briselu'. a tamo se pola milijuna birokrata jako snuždilo, jer novi vjetrovi će ih otpuhati sa dobro plaćenih uhljebničkih mjesta.

VL
BU
Bubalamala
17:29 09.04.2018.

Nekadašnji lijevi centar danas je radikalna desnica i zajedno sa desnim ekstremistima imaju 70% glasova u parlamentu.Promjenio je izborne zakone koji najjačoj stranci idu u korist pa je tako pomoću direktnih mandata postao apsolutni pobjednik.Otvorio je granice za imigrante da bi onda okrenuo ploču i gradio ograde na državnim granicama a narod je očito to progutao.

VL
PL
Plavsavzut
13:16 09.04.2018.

Ja nikad sretniji što se tiče politike, Osijek dobija stadion.. ;-) sad ćete vidjeti, za koji dan će objaviti, samo su čekali izbore u mađarskoj.. Neka se vrti lova, čija god bila.. Hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.