Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod novske

Obrađivao polje pa traktorom aktivirao bombu

traktor
Marijan Sušenj/PIXSELL
02.11.2012.
u 11:31

Muškarac (52) nastavkom za rezanje udario je u ručnu kumulativnu bombu M-79 koja je eksplodirala

Mještanin Stare Subocke u utorak je, obrađujući polje, aktivirao bombu i pritom prošao bez ozljeda, javlja PU sisačko-moslavačka.

Pedesetdvogodišnjak je oko 16.40 sati u polju pored Stare Subocke, nedaleko od Novske, traktorom kojem je bio pridodan nastavak za rezanje sjekao suhu travu i šipražje. U jednom je trenutku najvjerojatnije nastavkom udario u ručnu kumulativnu bombu M-79 koja je eksplodirala i oštetila traktor i tarup, a 52-godišnjak nije ozlijeđen.

Na temelju naloga Općinskog državnog odvjetništva Kutina na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da se polje već 15 godina ne obrađuje te da nije označeno kao minski sumnjivo. Po izjavi oštećenog na strojevima je nastala znatna materijalna šteta, a policija je o događaju podnijela izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Kutini.

Ključne riječi

Komentara 4

IB
istina_boli
12:13 02.11.2012.

Ne bih se cudio da ga strpaju u corku sto nije prijavioda posjeduje minsko eksplozivna sredstva.

MO
modovisisajteMaraschino
12:19 02.11.2012.

kao da mora biti minski sumnjivo podrucje.... netko se rijesio bombe... ali znao da ce ovaj raditi sa traktorom pa mu podmetnio...

PR
propalismoFranjoskroz
12:25 02.11.2012.

haha sad će hcr razvuć trakice i pometat znakove.Najviše vole radilišta gdje nema ništa a dobar teren.Opet će njihovi nadzornici dobro papat i malo obnovit apartmane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije