Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se s pištoljem

Obračun u 'pijanoj' ulici: U pucnjavi ispred kafića ozlijeđen muškarac

pucnjava Slavonski Brod
Foto: Vedran Balen
20.06.2015.
u 08:37

Ispred lokala je došlo do verbalnog sukoba između 25-godišnjaka i 45-godišnjaka, nakon čega je mlađi muškarac iz pištolja ispalio nekoliko streljiva prema starijemu i ozlijedio ga.

Muškarac (45) ozlijeđen je u pucnjavi koja je u petak oko 23.30 sati izbila na ulazu u jedan ugostiteljski objekt u središtu Slavonskog Broda.

Kako su izvijestili iz Policijske uprave brodsko-posavske, ispred lokala je došlo do verbalnog sukoba između 25-godišnjaka i 45-godišnjaka, nakon čega je mlađi muškarac iz pištolja ispalio nekoliko komada streljiva prema starijemu i ozlijedio ga.

Zaštitar ga nije pustio u lokal

Pomoć mu je pružena u slavonskobrodskoj Općoj bolnici, a policija traga za počiniteljem koji je pobjegao s mjesta događaja. Kako neslužbeno doznajemo, sve se događalo ispred narodnjačkog kluba u Starčevićevoj, u Brodu poznatijoj kao "pijanoj" ulici.

Prema kazivanju očevidaca, mlađi je muškarac pokušao ući u lokal, no zaštitar na ulazu nije ga pustio. On se tada udaljio od lokala, ali nedugo potom vratio se s pištoljem kojeg je uperio u 45-godišnjaka te u njegovu smjeru ispalio nekoliko hitaca. Zaštitar je, doznajemo, zadobio ozljede noge i izvan je životne opasnosti.

Uplašeni posjetitelji i očevici, zbog pištolja kojeg je mladić posjedovao, nisu se usudili zadržati ga. U policiji, navodno, znaju o kome je riječ. S obzirom na okolnosti, 25-godišnjaka bi se moglo teretiti za pokušaj ubojstva.

>>Pritvoren osumnjičeni za ubojstvo brata

>>Ubojici Tijane Jurić (14) 40 godina zatvora

Komentara 3

DU
Deleted user
08:52 20.06.2015.

Evo prilike za ''Ostojićeve specijalce'' da se dokažu i naravno likvidiraju počinitelja.

DU
Deleted user
09:50 20.06.2015.

rekal sam da bi trebalo čakije i ostalo oružje zabraniti u hrvackoj , inače se buju dotepenci poubijali.kužite nestalo bu domoljuba , hrvatina i onih kaj slušaju tompsona i cecu, naravno sa desnom rukom na srcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije