Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obolio

Oboljeli od raka pobijedio na maratonu gurajući kolica

Armani7
Foto: Reuters
1/2
14.03.2013.
u 16:27

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam pobjedio u utrci, doduše, došao sam sekundu iza Kiane, našalio se na svom blogu maratonski pobjednik.

Iram Leon prvi je prošao ciljnu liniju na Gusher maratonu u Beaumontu u Teksasu. I ne bi tubilo ništa spektakularno da se ne radi o 32- godišnjem ocu koji je obolio od raka mozga, a u utrci dugoj 42 kilometra sudjelovao je gurajući svoju 6- godišnju kćer u kolicima.

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam pobjedio u utrci, doduše, došao sam sekundu iza Kiane, našalio se na svom blogu maratonski pobjednik.

Da boluje saznao je 2010. godine, nedugo nakon što je napunio 30. rođendan.

- Život ide jako brzo nakon što se napuni 30. godina, našalio se u intervjuu za Huffington Post. Doktori su mu rekli da nemaju nade da će uspjeti pobijediti bolest, ali da će učiniti sve da doživi 40. godina. Njegova kćer Kiana, zna da joj je otac bolestan. Njeni roditelji su rastavljeni i ona većinu godine živi s ocem. Otkad je obolio, Iramova perspektiva roditeljstva potpuno se promijenila.

- Jednu rečenicu neću izgovoriti na smrtnoj postelji, a to je " želim da sam više vremena proveo sa svojom kćeri.

Šest mjeseci nakon što je dobio dijagnozu odlučio je da neće više trčati ako uz njega tada ne može biti i njegova kćer. Zbog bolesti, Iram ima problema s govorom i pamćenjem te nije u mogućnosti voziti automobil.

>>Otkriće osječkih znanstvenika pomoći će tisućama oboljelih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije