Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička scena
Povratak na članak

Obnova desnice: Sedam teza za novi HDZ

Večernjakov kolumnist analizira trenutačni politički kapital HDZ-a...

Komentari 4

BA
bakulušić
21:34 08.06.2016.

U Hrvatskoj ne postoje ni desnica ni ljevica. U Hrvatskoj je apsolutno nejasno tko vuče konce i tko upravlja državom. Lustracija nije provedena, ne zna se tko je što "jamio", ne zna se tko je koga doveo i zašto je netko nekoga "odveo", prebijaju se računi i prave novi obračuni a nesretna sirotinja sve to plaća ne dobivši ništa drugo osim - beznađa. Da je provedena lustracija, sve bi se znalo i sve bi bilo jasno. Ovako - plači zemljo! I očekuj Božju milost.

VL
I9
ivan.994
20:41 08.06.2016.

Svaka vam je na mjestu! HDZ živi na staroj slavi državotvorne stranke, koja istovremeno lošim i nejasnim politikama uništava državu. Da HDZ ima jasne stavove o ekonomiji i drugim važnijim pitanjima, SDP ne bi imao nikakve šanse, a mi bi imali bi dobru vladu desnog centra. Ovako imamo stranku koja se samo naziva demokratskom, kršćanskom i europskom, a zapravo joj je sasvim svejedno, dok god uski krug u vrhu i oko njega ima profita od toga. Najgore je u svemu što će stranački poslušnici sad popljuvati Račića i sve koji se s njim slože jer ne žele slijepo slijediti vodstvo stranke, iako srljaju kao "guske u maglu". Dobar HDZ znači dobru Hrvatsku, a ako se uskoro ne promjene na bolje, lako je za očekivati neku novu, stvarnu stranku desnog centra kojoj je uistinu stalo do onoga o čemu govori.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.