Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio pod istragom

Objesio se bivši ravnatelj Remetinca Tomislav Kralj

'09.06.2010.,Zagreb - Ravnatelj zatvora Remetinec Tomislav Kralj.. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
11.01.2013.
u 14:55

Kralj je u kolovozu prošle godine s čelne pozicije u zatvoru Zagreb premješten u Turopolje. Nedugo nakon toga ispostavilo se da je blagajnica u Remetincu šefici financija "posudila" nešto više od stotinu tisuća kuna

Tomislav Kralj, dugogodišnji šef zatvora u Remetincu, a posljednjih mjeseci, do umirovljenja 1. siječnja, upravitelj Kaznionice u Turopolju, ubio se u garaži svoje kuće u zagrebačkom naselju Trokut.  

Njegovo tijelo pronađeno je u petak ujutro. Kralj je u kolovozu prošle godine s čelne pozicije u zatvoru Zagreb premješten u Turopolje. Nedugo nakon toga izbila je afera u Remetincu jer se ispostavilo da je blagajnica šefici financija "posudila" iz zatvorske blagajne nešto više od stotinu tisuća kuna. Utvrđeno je i da je nekoliko mjeseci pogrešno  obračunavala plaće pa su zaposleni dobili više no što su trebali pa su taj novac morali vratiti. Između stegovnog postupka i odlaska u mirovinu, za koju je imao uvjete, Kralj je izabrao ovo potonje. Motiv njegova suicida nije poznat.

>>Policija ga tražila puna tri mjeseca. Na kraju je ubio!

 

 

 

Komentara 16

SR
sta_reci
15:11 11.01.2013.

Isusek ... pa sta je ovo ? Gubimo mlade ljude u najboljim godinama. Sta je toliko poslo po zlu da vise nije vrijedilo zivjeti ? Saucesce obitelji.

BA
baniček
15:14 11.01.2013.

sta-reci, pa jesi ti normalan, ti žališ ćovjeka koji je mutio s tuđim parama, nisi pri sebi od trauma zbog 2 bombice koje su pukle u selu zagrebu. da se oče ubit i svi ostali lopovi kojih je prepuna ova jadna zemlja.

FE
Fedele
16:20 11.01.2013.

Redakcijo, zaboga ! Dajte nam neku dobru vijest. I ništa više ! Odani smo vam i čitamo vas godinama. U tiskanom i digitalnim izdanjima. Zar ne zaslužujemo neku dobru vijest ?! Ovo što se dogadja u nekoliko posljednjih dana ( ( ali i odprije ) izaziva paranoju, depresiju, beznadje... Dajte ! Dajte ! Možete vi to. Uz malo truga, vi to možete ! Please ... !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije